Ana sayfa Sinema Roza filmi için Mersin’de özel gösterim yapıldı!

Roza filmi için Mersin’de özel gösterim yapıldı!

tarafından ker_def

Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan, oyunu kadrosunda Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Deniz Bolışık, Ümit Çırak, İzzet Yüksek, Berk Bakioğlu, Ayça Kuru, Hasan Balay, İrem Sultan Cengiz ve Arin Alkış’ın yer aldığı Roza filmi için Mersin’de özel bir gösterim gerçekleştirildi.

Hamit İzol’ün ev sahipliğinde gerçekleşen galaya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kent protokolü, STK ve oda yöneticileri katılırken Fikret Kuşkan ve yönetmen Mustafa Kotan da Mersinlileri yalnız bırakmadı.

Mevsimlik işçi olarak Urfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını anlatan ‘Roza’ hikayesi ve oyuncu performanslarıyla seyircilerde iz bırakacak. Törenin buyurduğu şekilde hayatlarına devam eden Fate ve Hüseyin, kızları Xezal’ın yaşadığı zorlukların ardından karşı karşıya gelecek. Her sahnesinde yoğun duygular yaşatan ‘Roza’ sinema salonlarında yerini aldı.

Yapımı Akiz Yapım’a, genel koordinatörlüğünü Irmak Çığ Erlertürk’ ait olan filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan otururken senaryosu ise Sultan Turan Kızılay imzası taşıyor.

Eğitimsizliğin, ekonomik sıkıntıların ve törenin yıkıcı etkilerini anlatan ‘Roza’ sinemalarda.