Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisinin Targun Hatun’u Zeynep Tuğçe Bayat gözyaşlarını tutamadı!

Kuruluş Osman dizisinin Targun Hatun’u Zeynep Tuğçe Bayat gözyaşlarını tutamadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Marmaris tatilinin ardından geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Orman yangınları nedeniyle yaşanan zorlukları gözyaşları içinde anlatan Bayat, ‘Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde ne yapabiliriz diye çıldırıyoruz’ dedi.

Birkaç hafta önce tatilden geldikleri Marmaris’in yanışını sosyal medyadan ağlayarak takip ettiklerini anlatan Cansel Elçin ‘Elimizden de bir şey gelmiyor. 15 gün oradaydık, çöpleri topluyorduk, oturup atmacaları izlemiştim artık onlar yok, bakamıyorum o hayvanların haline. Neden bunlar oluyor? Hayvanların bize ihtiyacı var ama en çok insanın hayvana ihtiyacı var. Arılar ve hayvanlar yok oluyor.’ diyerek isyan etti.

Zeynep Tuğçe Bayat ise konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Çok öfkeli olduğunu söyleyen ünlü oyuncu; ‘Neden biz bu tip olaylara anında müdahale edemiyoruz, ben buna çok sinirleniyorum günlerdir nefes alamıyoruz, elimiz kolumuz bağlı bir şekilde ne yapabiliriz diye çıldırıyoruz, sosyal medyada da söylediğimiz her şey çarpıtılıyor. Ben bir vatandaş olarak konuşuyorum, ‘biz bu ülkede neden böyle çaresiz bırakıldık?’ sorusunu kendimize sormalıyız.’ dedi.

Oyuncu gözyaşları içerisinde, ‘Kendimi aşırı kötü hissediyorum hiç kimseden korkumuz yok, bu ülkede kadına doğaya hayvana el sürülmeyene kadar biz bağırmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.