Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü Oyuncu, Netflix’in Sıcak Kafa dizisinden ani ayrılığı ile şaşırttı ama ismi sürpriz bir projede geçiyor!

Ünlü Oyuncu, Netflix’in Sıcak Kafa dizisinden ani ayrılığı ile şaşırttı ama ismi sürpriz bir projede geçiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında yayınlananlara alternatif olarak dijital platformlardaki diziler de çok konuşuluyor, çok izleniyor. Pek çok ünlü isim, artık dijital platformlarda daha cesur hikayelerin yer aldığı projelerde yer almayı tercih ediyor. Netflix’in başını çektiği bu dijital platformlarda yerli dizilere olan ilgi de büyük.

Yine çekimleri başlamadan dikkat çeken bir proje daha aylar öncesinden konuşulmaya başlandı. Sıcak Kafa ismini taşıyan dizide, Çukur dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ile rol aldığı her yapımda adından söz ettiren Osman Sonant başrolde oynuyor.

Fi, Muhteşem Yüzyıl, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilere de imza atan isimlerden birisi olan yönetmen Mert Baykal, Sıcak Kafa dizisinin de yönetmenliğini üstlecek.

Tims&B Productions’ın yapımcılığını üstlendiği dizide oynayacak isimlerin ortaya çıkması ile birlikte, dizinin iddiası da daha net görüldü.

Zira kadroda birbirinden güçlü oyunculuklarıyla dikkat çeken genç kuşak ve usta isimlerden oluşan oyuncular yer alıyor.

Ünlü Oyuncu, Netflix'in Sıcak Kafa dizisinden ani ayrılığı ile şaşırttı ama ismi sürpriz bir projede geçiyor! 7

Hazal Subaşı ve Osman Sonant’ın yanı sıra Gonca Vuslateri, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer de dizide rol alacak isimler olarak gündeme geldi.

Ancak son anda Usta Oyuncu Haluk Bilginer’in dizide oynamaktan vazgeçtiği ortaya çıktı! Bir kitap uyarlaması olan Sıcak Kafa dizisinden Bilginer’in ayrıldığı ve yerine Hakan Gerçek’in geldiğini Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında duyurdu.

Büyük bütçeli ve iddialı bir proje olan Sıcak Kafa dizisinden ayrılan Haluk Bilginer’in, Onur Saylak’ın Ay Yapım imzalı Netflix için çekilecek bir başka dizi olan Uysallar projesinde adının geçtiği de bir başka verilen bilgi.

Onur Saylak ve Haluk Bilginer, daha önce Şahsiyet dizisinde de buluşmuştu. Saylak, çok konuşulan Şahsiyet dizisinde yönetmenlik yapıyordu.