Ana sayfa Dizi Haberleri Aleyna Tilki, 8 bölüm oynadığı diziden, Beren Saat’ten bile daha çok para aldı!

Aleyna Tilki, 8 bölüm oynadığı diziden, Beren Saat’ten bile daha çok para aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ocak ayında açılan Exxen kanalı için çekilen ve dikkat çeken dizilerden bir tanesi de Aleyna Tilki ile Cemal Canseven ile oynadığı “İşte Benim Masalım” dizisiydi. Tilki’nin oyuncu olmaması nedeniyle izleyici başta biraz mesafeli dursa da diziyi takip edenleri şaşırtan bir performans çıkardı Aleyna Tilki.

Bir anda konuşulmaya başlayan ve dillerden düşmeyen dizi sayesinde Aleyna Tilki, şarkıcılık kariyerinden sonra bir de diziyle anılmaya başlandı.

İlk kez bir dizide başrol oynayan Aleyna Tilki, başarılı performansıyla anılırken, dizide de şarkılar söyledi. Farklı konseptiyle “İşte Benim Masalım” izleyenlere sevdiği bir yapım oldu.

8 bölüm çekilen bir proje olarak adından söz ettiren yapım için Aleyna Tilki’nin aldığı ücret ise herkesin dudağını uçuklatacak cinsten!

Zira Netflix’in Atiye (The Gift) dizisinde oynayan Beren Saat’in aldığı ücret bile Aleyna Tilki’nin aldığı paranın altında kalmış!

Aleyna Tilki, 8 bölüm oynadığı diziden, Beren Saat'ten bile daha çok para aldı! 7

Kulis bilgilerine göre Tilki, ilk dizi projesinde, Türkiye’nin en ünlü isimlerini bile gölgede bırakan bir ücretle anlaşmış dizi için!

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Aleyna Tilki’nin 8 bölüm için 2 milyon TL ödeme aldığı şeklindeki kulis bilgisini paylaştı. Beren Saat’in ise Netflix’ten Atiye için bölüm başı 150 bin TL aldığı ifade edilmekte.

Aleyna Tilki’nin ise bölüm başı 250 bin TL aldığı görülüyor bu rakamlara göre! Bu arada genç şarkıcının bazı sağlık problemleri olduğu, kas spazmı geçirdiği de biliniyordu. Bu kez de tansiyon sorunu yaşadığı ifade edilmekte. Tilki’nin kısa bir süre içinde yurt dışına gideceği konuşuluyor.