Ana sayfa Güncel Haberler Menajerimi Ara dizisine, uzun zamandır ekranda olmayan ünlü oyuncu konuk olacak!

Menajerimi Ara dizisine, uzun zamandır ekranda olmayan ünlü oyuncu konuk olacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Star TV’de Pazar akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisine pek çok ünlü isim konuk oldu ve olmaya da devam ediyor. Menajerler ve oyuncular arasında yaşananların anlatıldığı eğlenceli yapıma konuk olan ünlü isimler, diziye ayrı bir renk katıyor. Hepsi kendisini oynayan oyuncuların konuk olarak birer bölüm yer aldıkları Menajerimi Ara, ekrandan uzak kalan pek çok ismi de izleyici ile buluşturuyor.

Daha önce Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Burçin Terzioğlu, Pınar Deniz, Hazal Kaya gibi pek çok ismi konuk eden diziye katılacak yeni ismin de uzun süredir ekranda olmayan ünlülerden birisi olması hayranlarını mutlu edecek.

Dizinin yeni bölümüne katılacak isim Sedef Avcı. Oyuncu, 2019’da Payitaht Abdülhamid’de bir süre rol almıştı. Ancak o zamandan beri ekrandaki bir projede yer almadı.

Geçtiğimiz günlerde Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde de konuk oyuncu olan Sedef Avcı, bu kez ekranda daha çok hayranı ile buluşacak.

Menajerimi Ara dizisine, uzun zamandır ekranda olmayan ünlü oyuncu konuk olacak! 56

Avcı, bir süredir eşi ile bir beyaz eşya markasının reklamlarında rol alıyordu. Sedef Avcı’nın Menajerimi Ara dizisine katılacağını Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında duyurdu.

Avcı’nın hangi bölümde oynayacağı konusunda bir netlik yok ama Pazar günü ekrana gelecek bölümün fragmanı yayınlandığında öğrenmiş olacağız…