Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü şef Mehmet Özer hayranlarını korkuttu!..

Ünlü şef Mehmet Özer hayranlarını korkuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Mehmet Özer ile Mutfakta programının sunucusu ünlü Şef Mehmet Özer’in beyninde kitle tespit edildi.

Günaydın gazetesi yazarı Bülent Cankurt’un verdiği habere göre, Mehmet Özer, beyninde bulunan bir kitle nedeniyle apar topar ameliyata alındı. Hastanede tedavisi süren Özer’in patolojiden gelecek raporu beklediği öğrenildi.

Bülent Cankurt şef Mehmet Özer’in hiç beklenmedik bir anda beyninde bir kitle tespit edildiğini ve bu nedenle ameliyat olduğunu belirttiği yazısında ünlü şefin hem ailesini hem de sevenlerini korkuttuğunu belirtti. Beyin ameliyatı olan Mehmet Özer operasyon sonrası yoğun bakıma alındı.

Ünlü şef Mehmet Özer hayranlarını korkuttu!.. 54

Mehmet Özer’in geçirdiği beyin ameliyatından sonra bir gün yoğun bakımda kaldığı sonra da durumunun düzelmesi üzerine normal odaya alındığı belirtildi. Mehmet Özer’in beyninden alınan kitle patolojiye gönderildi. Şimdi Mehmet Özer ve yakınları patolojiden gelecek raporu bekliyor.

Öte yandan dostları sosyal medyada Mehmet Özer’e geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorlar. Uzun yıllar otelcilik sektöründe çalışan Mehmet Özer, televizyon ekranlarında yaptığı yemek programları ile tanındı. Bir dönem Hayatın Tadı isimli programı sunan Mehmet Özer en son Fox TV’de Mehmet Özer ile Mutfakta adlı yemek programını hazırlayıp sundu.