Ana sayfa Dizi Analiz Sadakatsiz’de Asya büyük açmazda! Oğlu için kendini feda edecek mi?

Sadakatsiz’de Asya büyük açmazda! Oğlu için kendini feda edecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Sadakatsız son haftalarda reytinglerden yana sıkıntılı. Özellikle geçtiğimiz hafta reytinglerinde sergilediği düşüşle dikkat çeken dizinin yeni sezonunda Berkay Ateş’in hikayeyi girmesi izleyiciyi hiç mutlu etmedi. İzleyici, Ateş’in canlandırdığı Aras karakterinin ortalığı çok karıştırdığını düşünüyor. Ancak Sadakatsiz’de ortalık bu hafta daha da karışıyor.

Asya’nın Aras’la tanışması, Aras’ın evli çıkması, boşanmak üzere olduğu karısı Leyla’nın ve Volkan’ın çifti rahat bırakmaması Sadakatsiz izleyicisini yıldırdı. Hikayenin artık çok sıkıcı olduğunu düşünen Sadakatsiz izleyicisi Volkan’ın Asya’ya uyguladığı ve artık psikolojik şiddete varan davranışlarından da çok rahatsız.

Sadakatsiz’de Asya büyük açmazda! Oğlu için kendini feda edecek mi? 8

Sadakatsiz izleyicisinin rahatsız olduğu bir konu da Asya ve Volkan’ın oğlu Ali’nin davranışları. İzleyiciye göre küçük bir çocuk gibi davranan Ali son derece sinir bozucu bir karakter. Ancak izleyiciye kötü bir haberimiz var. Zira Ali sinir bozucu davranışlarına bu haftaki bölümde de devam ediyor.

Sadakatsiz’in çarşamba akşamı yayınlanacak 43. bölümünde Asya’nın çok ciddi bir karar vermesi gerekiyor. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in bulunduğu dizinin bu haftaki bölümünde şunlar olacak:

Sadakatsiz’de Asya büyük açmazda! Oğlu için kendini feda edecek mi? 9

Asya, Ali ve Volkan’ın Aras’ın evin gelmeleri ve evlilik teklifine şahit olmalarıyla kendini yine bir çıkmazın içinde bulur. Bu teklife henüz cevap verememişken Leyla’nın Aras’tan boşanmasına rağmen ondan vazgeçmemesi işleri daha da karıştırır. Leyla’ya yeni planında sürpriz bir isim eşlik eder. Ali tüm bu gelişmeler üzerine babasına yakınlaşırken Asya için ise büyük bir karar zamanı gelmiştir. Oğlu için kendi hayatını mı feda edecektir yoksa Aras’a “evet” diyerek kendisi için bir şey mi yapacaktır.

Cansu Dere, Sadakatsiz’deki rolüyle İspanya ve Latin Amerika’da ödüller kazandı. Ancak dizi Türkiye’de reytinglerde büyük bir düşüş yaşıyor. Kuruluş Osman reytingde birinciliği elden bırakmazken çarşamba akşamlarının yeni dizisi Annemizi Saklarken, Sadakatsiz’e rakip olarak ortaya çıkıyor.