Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz fazla ayrı kalamadı! İkisinin ortak yönü ne?

Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz fazla ayrı kalamadı! İkisinin ortak yönü ne?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu… Biri yılların deneyimli aktörü, diğeri deneyimini her geçen gün artıran, oyunculuktaki yeteneğini kanıtlayan genç oyuncusu. İki ünlü isim Erşan Kuneri’den hemen sonra Üç Kuruş’ta bir araya geldi.

Üç Kuruş ekran hayatına hızlı başladı. Pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Üç Kuruş, reytinglerde liderlik elde edemese de ortalamanın bir hayli üstünde bir başlangıç yaptı. Önümüzdeki haftalarda pozisyonunu daha da yükseltmesi bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz fazla ayrı kalamadı! İkisinin ortak yönü ne? 8

Çıngıraklı isimli roman mahallesinde geçen ve izleyicileri romanların renkli dünyasına taşıyan Üç Kuruş, öncülleri İçerde ve Çukur’a çok benzetiliyor. Her ne kadar benzetilse de Üç Kuruş’un çok farklı bir tada sahip olduğu kesin.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin bulunduğu Show TV dizisi Üç Kuruş’un oyuncu kadrosuna, yılların deneyimli oyuncusu Zafer Algöz de dahil oldu. Üç Kuruş’ta bir araya gelen Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun ortak bir yönü var.

Ay Yapım tarafından çekilen Üç Kuruş’a dahil olan Algöz, en son Cem Yılmaz’ın yönettiği Erşan Kuneri isimli dizide rol almıştı. Netflix için çekilen ve montaj aşamasına geçilen dizide rol alan oyunculardan biri de Uraz Kaygılaroğlu.

Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz fazla ayrı kalamadı! İkisinin ortak yönü ne? 9

Dolayısıyla Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş’tan hemen önce Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri’de beraber rol aldı. İki ünlü oyuncu Erşan Kuneri’den hemen sonra bu kez Üç Kuruş’ta bir araya geldi.

Uraz Kaygılaroğlu Üç Kuruş’ta Roman mahallesinin lideri, kumarhane sahibi Kartal’ı canlandırırken Zafer Algöz de Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Bahar’ın babası Nezih rolünde. Zafer Algöz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun birlikte ortaya çıkaracağı performansı dört gözle bekliyoruz.