Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel’i buluşturan Sakla Beni dizisi bir kez daha herkesi şaşırttı!

Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel’i buluşturan Sakla Beni dizisi bir kez daha herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

Sakla Beni isimli Star TV dizisinin reytinglerde çok iyi performans göstermesi bir yana, bazı zamanlar düşüş yaşamasına rağmen daha sonra yeniden toparlanması da şaşırtıcı bir durum olarak dikkatleri çekiyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrollerinde yer aldığı Sakla Beni, güçlü bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturuyor. Dizinin 10. bölümü 4 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı. Reytinglerde tüm izleyici gruplarında da birincilik elde eden dizi herkesi yine şaşırttı.

Dizinin tüm izleyici gruplarında da geçen haftaya göre müthiş bir yükseliş sergilemesi, izleyicilerin hikayeye olan inancını da ortaya koyuyor.

10. bölümü geride kalan dizinin kemik bir izleyici grubunu kendisine çektiğini ve bu gruba zaman zaman yeni katılımlar ile birlikte bir anda reytinglerini ciddi şekilde artırabildiğini görmekteyiz. Bunu başarabilen sınırlı sayıdaki yapımdan birisi olarak Sakla Beni dizi projesi 2023-2024 sezonunun en başarılı yapımlarından birisi olmayı da hak ediyor.