Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu hem dizi hem de yeni oyun ile yoğun bir dönemin içine girdi

Uraz Kaygılaroğlu hem dizi hem de yeni oyun ile yoğun bir dönemin içine girdi

tarafından ker_def

Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmaya devam edilen Sakla Beni isimli dram dizisinde başrol erkek oyuncusu olarak Uraz Kaygılaroğlu’nu görmekteyiz.

Cemre Baysel ve Asude Kalabek ile birlikte Sakla Beni dizisinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, aynı zamanda tiyatro faaliyetlerine de devam ediyor.

Aşık Shakespeare isimli yeni bir oyunda yer almakta olan Uraz Kaygılaroğlu, bu sefer de sahneyi Nezaket Erden ile paylaşıyor.

İki başarı ismin uyumlu halini görenler sahnede çok iyi performans gösterdiğine de şahitlik ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu hem dizi hem de yeni oyun ile yoğun bir dönemin içine girdi 8

İki aşığın hikayesinin anlatıldığı Aşık Shakespeare oyunu ile birlikte televizyon dizisinin yanında bir de tiyatro sahnesine çıkması gereken Uraz Kaygılaroğlu için bu dönem bir hayli yoğunlaştığı bir dönemi işaret ediyor.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla ve Damat & Tween desteğiyle sahneye aktarılan, Uraz Kaygılaroğlu’nun William Shakespeare’e, Nezaket Erden’in Viola karakterine hayat verdiği, sayısız ödülün sahibi efsanevi filmden aynı isimle Türkiye’de ilk kez sahneye uyarlanan Aşık Shakespeare, sahnelendiği ilk günden bu yana kapalı gişe oynanmaya devam ediyor.

Uraz Kaygılaroğlu hem dizi hem de yeni oyun ile yoğun bir dönemin içine girdi 9

William Shakespeare’i Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı, Viola karakterine Nezaket Erden’in hayat verdiği Aşık Shakespeare’de, iki oyuncunun uyumu fotoğraf çekiminde objektife de yansıdı.

Kaygılaroğlu rol arkadaşını şöyle anlatıyor; “Partnerim Nezaket olunca dedim ki, ‘güvenli bir yerdesin. Deneyeceksen buradan başla’. Çok mütevazı ve olağanüstü bir oyuncu. Yeteneğinin yanı sıra insan yönüyle de çok özel. Bu yüzden bana çok iyi geldi.”

Nezaket Erden ise rol arkadaşıyla ilgili şunları söyledi, “Birlikte oynamayı çok sevdik gerçekten. Uraz’ın sahnede ilk deneyimi ama hiç öyle hissettirmedi. Şu an başka birinin bu rolü oynadığını hayal edemiyorum. Çok rahat, her an her şeye açık, o an orada beni dinleyen bir oyuncuyla olmak sahnede harika bir his.”

Yönetmenliğini Serdar Biliş’in, koreografisini Beyhan Murphy’nin ve müziklerini Tuluğ Tırpan’ın, dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer’in ve kostüm tasarımını Gamze Kuş’un üstlendiği Aşık Shakespeare’in oyuncu kadrosunda ayrıca Şebnem Sönmez, Merve Polat, Kerem Arslanoğlu, Ceren Taşçı ve Ekrem Can Arslandağ gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Oyunun özgün atmosferini yansıtmak üzere bestelenen şarkılar, müzisyen Gülin Kılıçay ve oyun için bir araya gelen özel müzik grubu tarafından sahnede canlı olarak seslendiriliyor.

Aşık Shekaspeare, 28-29 Kasım ve 23-24 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’de seyircisiyle buluşuyor.