Ana sayfa Dizi Haberleri Sakla Beni dizisinin reytingleri gibi sosyal medya gücü de artıyor!

Sakla Beni dizisinin reytingleri gibi sosyal medya gücü de artıyor!

tarafından ker_def

Star TV’nin bu sezon en güvendiği dizilerden birisi olan Sakla Beni, perşembe akşamları yayınlanıyor ve iyi reytingler alarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. İlk bölümde büyük eleştiriler almasının ardından hızla reytinglerini düzelten dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek bulunuyor.

Reytinglerde altıncı bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde birincilik elde ederek bir kez daha güçlü bir çıkış daha yapan Sakla Beni dizisi, ayrıca AB ve ABC1 gruplarında da ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek, tüm izleyici gruplarında iyi bir çıkış sergilemiş oldu.

Dizinin reytingler gibi sosyal medyada da daha fazla etkileşim almakta olduğunu görmekteyiz. Star’ın yeni dizisi Sakla Beni, Instagram rekorları kırıyor ve Kasım ayının en çok konuşulan dizisi olarak zirveye çıkıyor!

Star’ın yeni dizisi Sakla Beni izleyicileri büyüleyerek Instagram rekorları kırıyor.

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği, senaryosunu Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun kaleme aldığı fenomen dizi, The WIT’e göre Kasım ayındaki yeni yayınlar arasında en çok konuşulan dizi olma başarısını elde etti.

Perşembe akşamları Star ekranlarına gelen Sakla Beni, 115,000 Instagram takipçisi toplayarak fenomen bir dizi olarak konumunu sağlamlaştırdı. Sakla Beni, izleyicileri büyülemeye devam ettiği sürece, Instagram’daki varlığının daha da büyümesi bekleniyor.

Dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birbirinden başarılı ve renkli isimler yer alıyor.

Sakla Beni yeni bölümleriyle her perşembe Star’da!