Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu’ndan UCİM’e büyük destek! Cem Yılmaz, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, hepsi oradaydı!

Uraz Kaygılaroğlu’ndan UCİM’e büyük destek! Cem Yılmaz, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, hepsi oradaydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, çocuk istismarı konusunda elini taşın altına koydu ve Saadet Öğretmen olarak bilinen Saadet Özkan’ın öncülüğündeki Ucim Güçlü Çocuklar kampanyası için ünlü isimleri de harekete geçirdi.

23 Nisan’a özel olarak yapılan instagram canlı yayınlarında, aralarında Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz, Özge Özpirinçci,Demet Evgar, Gülse Birsel, Damla Sönmez, Demet Özdemir, İbrahim Büyükak gibi pek çok ünlü isim de Kaygılaroğlu’nun çağrısına dikkat çekerek destek olmak için katılım sağladılar.

Kampanya ile önleme merkezlerinin kurulması hedeflenirken, hem katılımcılardan hem de izleyen kişilerden destekler de gecikmedi. 8246’ya SMS göndererek 20 TL katkıda bulunan izleyicilerle birlikte, ünlü isimlerden de bağış geldi.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan UCİM'e büyük destek! Cem Yılmaz, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, hepsi oradaydı! 9

Özge Özpirinçci 15 bin TL katkıda bulunurken, Cem Yılmaz da 50 bin TL katkı yaptı. Pek çok ismin farklı miktarlarda katkıları ile kampanya sürüyor.

“Herkesin çocuğunun başına gelebilir” diyen Kaygılaroğlu, sadece İzmir’de önleme merkezi olduğu ve terapi almak için çocukların İzmir’e gitmeleri gerektiğini anlatarak, kampanya sayesinde yeni merkezler kurulacağının da bilgisini verdi.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan UCİM'e büyük destek! Cem Yılmaz, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, hepsi oradaydı! 10

16 merkez kurulması planlanan kampanya için pek çok ünlü isim de sosyal medyadan duyuru yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar…

Uraz Kaygılaroğlu'ndan UCİM'e büyük destek! Cem Yılmaz, Esra Bilgiç, Hazal Kaya, Özge Özpirinçci, hepsi oradaydı! 11