Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Kıyameti filminin çekimleri başladı! Boran Kuzum ve Pınar Deniz’den ilk sürpriz foto!

Aşkın Kıyameti filminin çekimleri başladı! Boran Kuzum ve Pınar Deniz’den ilk sürpriz foto!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Pınar Deniz ve Boran Kuzum’un yer aldığı Aşkın Kıyameti isimli filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Filmde başrolde yer alan Deniz ve Kuzum, ekranın unutulmaz dizilerinden Vatanım Sensin’de de birlikte kamera karşısına geçmişlerdi.

Yiğit Kirazcı’nın da kadrosuna dahil olduğu filmin çekimlerinden paylaşımlar gelmeye başladı. Netflix için çekilen projenin bir diğer sürprizi ise Zeynep Tokuş olmuştu.

Tokuş, uzun zamandır hiç bir projede yer almıyordu. Sosyal medyada yoga yaparken görülen oyuncunun yoga eğitmeni olduğu da biliniyor.

Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünde oynadığı Deli Yürek ile tanınan Zeynep Tokuş, sonrasında Çocuklar Duyması, Vizontele, Esir Şehrin İnsanları, Hırçın Menekşe, Ayrılık gibi projelerde de oynamıştı. Tokuş, yıllar sonra Aşkın Kıyameti ile kamera karşısına geçti.

Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde, filmin setinden Zeynep Tokuş ile bir fotoğraflarını paylaşmıştı. Oyuncunun bu paylaşımının ardından bir başka paylaşım daha geldi.

Aşkın Kıyameti filminin çekimleri başladı! Boran Kuzum ve Pınar Deniz'den ilk sürpriz foto! 8

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı filmin senaryosu ise Yılmaz Erdoğan’a ait. Başarılı isimleri yanyana getiren film merakla bekleniyor!

Aşkın Kıyameti filminin çekimleri başladı! Boran Kuzum ve Pınar Deniz'den ilk sürpriz foto! 9