Ana sayfa Sosyal Medya Aras Bulut İynemli’den Çağatay Ulusoy’a ince jest! Berk Oktay, veda pozunu çoktan vermiş!

Aras Bulut İynemli’den Çağatay Ulusoy’a ince jest! Berk Oktay, veda pozunu çoktan vermiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin iki beğenilen jönü Aras Bulut İynemli ve Berk Oktay, başarılı oyunculuklarıyla hayranları tarafından ilgiyle izleniyorlar. Takipçilerinin sosyal medya hesabını da merakla izlediği iki oyuncunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinin ardından Çukur dizisi ile kariyerinde çok önemli bir sıçrama yaşadı. Bundan sonra adeta yapımcıların kapıştığı bir isim olacağı da net!

İynemli, güçlü oyunculuğu ile 4 sezondur yer aldığı Çukur dizisinde Yamaç karakterine hayat vermekte. Dizinin 5. sezonunun olmayacağı ve Mayıs sonunda biteceği de bir süredir belli.

Aras Bulut İynemli’nin şimdiden yeni projesi ise merakla bekleniyor. Bu arada oyuncu, yeni başlayan bir diziye gönderdiği mesaj ile de dikkat çekti.

İynemli, 22 Nisan’da BluTV’de yayınlanmaya başlayan Yeşilçam dizisinin afişini instagram sayfasından paylaşarak güzel bir jest yaptı.

Oyuncu, dizinin yönetmeni Çağan Irmak ile oyuncular Çağatay Ulusoy ve Özgür Çevik’i de etiketleyerek “Hayırlı olsun” dedi.

Bilindiği gibi Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy’un kardeşini oynamıştı…

Aras Bulut İynemli'den Çağatay Ulusoy'a ince jest! Berk Oktay, veda pozunu çoktan vermiş! 8

Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya da dizide her ne kadar gergin sahnelerde yer alıyorsa da kamera arkasında durum bambaşka! Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine yeni sezonda başlamasının ardından, Nilperi Şahinkaya da Ocak ayında kadroya dahil olmuştu.

Cansu karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya’nın dizinin 108. bölüm fragmanı ile birlikte dikkat çeken bir gelişme ile diziden ayrılacağı da ortaya çıktı!

Cansu’nun köşkteki daveti basıp etrafa kurşun yağdırmasından sonra diziye vedası gündeme geldi. Nilperi Şahinkaya’nın bir kaç gün önce Berk Oktay ile verdiği poz da bu haberden sonra başka bir önem kazandı.

İki oyuncu, dizinin henüz izlenmeyen bölümü öncesi vedayı biliyor ama izleyici bilmediği için bir not düşmemişler. Fakat ikilinin bu samimi pozlarının, bir veda fotoğrafı olduğu da yeni bölüm öncesinde gelen haberle anlaşılmış oldu…

Aras Bulut İynemli'den Çağatay Ulusoy'a ince jest! Berk Oktay, veda pozunu çoktan vermiş! 9