Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Selçuk Yöntem’den Aşk-ı Memnu ile ilgili çarpıcı itiraf!

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’den Aşk-ı Memnu ile ilgili çarpıcı itiraf!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizileri arasında çok farklı bir yere sahip Aşk-ı Memnu. Öyle ki tekrarları bile hala çok izleniyor. Hafızalara kazınan dizinin oyuncularından Selçuk Yöntem, Aşk-ı Memnu ile ilgili çok önemli bir itirafta bulundu.

O kadar başarılı bir yapımdı ki üzerinden 14 yıl geçmesine rağmen hala Türkiye’de gündem olmayı başarıyor. Hatta bugüne kadar birçok kez yayınlanmasına rağmen birkaç gün önce ekrana gelen final bölümü yine gündem yarattı ve sosyal medyada TT oldu. Aşk-ı Memnu’nun final bölümü hakkında yaklaşık 3 bin paylaşım yapıldı.

Dizi Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in de kariyerinde çok önemli bir yere sahip. Son derece yetenekli ve deneyimli oyuncu kadrosundan oluşan Aşk-ı Memnu, Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanmıştı.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’den Aşk-ı Memnu ile ilgili çarpıcı itiraf! 7

Dizinin deneyimli oyuncularından biri de Selçuk Yöntem’di. Usta oyuncu dizide Hazal Kaya’nın canlandırdığı Nihal’in babası, Beren Saat’in hayat verdiği Bihter’in eşi Adnan Ziyagil rolündeydi. Her ne kadar çok deneyimli bir oyuncu olsa da Aşk-ı Memnu Selçuk Yöntem’in de hayatında çok önemli bir yere sahip.

Nitekim usta oyuncu bunu itiraf etti. Selçuk Yöntem gazetecilere yaptığı açıklamada hala Aşk-ı Memnu’nun kaymağını yediğini söyledi. Aşk-ı Memnu’yu çok ayrı bir yere koyduğunu belirten Selçuk Yöntem, “ 12 yıl oldu, seyircide aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum. Aşk-ı Memnu’nun kostümü eskimemiş, diyaloğu eskimemiş, çekimi, yönetimi eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz” diye konuştu.

2008-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Aşk-ı Memnu, Ay Yapım tarafından çekilmişti. Aşk-ı Memnu final bölümüyle Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip dizi olarak tarihe geçmişti. Aşk-ı Memnu toplam izleyicide 23,4 ve AB grubunda 27,1 izlenme oranlarına ulaşmıştı.