Ana sayfa Sosyal Medya Usta yönetmen Çağan Irmak’tan, Çağatay Ulusoy’a sosyal medyada övgü dolu sözler!..

Usta yönetmen Çağan Irmak’tan, Çağatay Ulusoy’a sosyal medyada övgü dolu sözler!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baş rolünde Çağatay Ulusoy’un olduğu Yeşilçam dizisi, ikinci  sezonun ilk 5 bölümüyle 28 Ekim’de Blu TV’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çağatay Ulusoy dizide, hayallerinden vazgeçmeyen ve sinema aşkını her şeyin önünde tutan Semih Ateş’ karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından dizinin ikinci sezonunun tanıtımını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncunun paylaşımına, Yeşilçam dizisinin yönetmeni Çağan Irmak’ın yaptığı yorum dikkat çekti. Irmak, Ulusoy’un paylaşımına; “Değerli kardeşim benim, sen bir yönetmenin karşısına çıkabilecek en doğru, en dürüst, en iyi oyunculardan birisin. Beraber daha nicelerine” yazarak Çağatay Ulusoy’a duyduğu hayranlığı da dile getirdi.

Çağatay Ulusoy da usta yönetmenin özgü dolu sözlerine,”Bilmukabele hocam sağolun” yazarak cevap verdi. Çağan Irmak’ın rejisi, Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kalemiyle hayata geçen ve Türkiye tarihinin en unutulmaz dönemlerinden Yeşilçam’ın mücadeleci, renkli, gizemlerle dolu ruhunu yansıtan dizinin yeni sezonunda kartlar yeniden dağılırken, hayatını sinemaya adayan Semih Ateş’in serüveni çok daha çetin hale geliyor.

Rock & roll atmosferiyle seyircileri çok daha eğlenceli ve bir o kadar da sert bir yolculuğa çıkaracak olan ‘Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe ve Güngör Bayrak eşlik ediyor.