Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı’nda şiddete büyük tepki!

Fox TV’nin yeni dizisi Elkızı’nda şiddete büyük tepki!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yeni dizisi Elkızı’nın ilk bölümünü cumartesi akşamı ekrana getirdi. Yeni dizi reytinglerden ilk bölüm için başarılı denilebilecek bir sonuç aldı. Ancak dizideki şiddet sahneleri izleyicinin çok büyük tepkisine yol açtı.

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Fikret Kuşkan ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisi cumartesi akşamı ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Özellikle Sevda Erginci hayranlarının dört gözle beklediği dizi reytinglerde, Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi çok güçlü rakiplerinin yanında hiç de fena olmayan bir sonuç aldı. Elkızı ilk bölümünde tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada, AB’de dördüncü ve ABC1’de de beşinci oldu.

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 13

Cumartesi akşamı rekabetine güzel bir giriş yapan dizi, ilk bölümüyle izleyicilerin büyük tepkisine de yol açtı. Elkızı’ndaki şiddet sahnelerine büyük tepki gösteren izleyiciler kızgınlıklarını sosyal medyada dile getirdi.

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Zülal Kalkandelen dizideki şiddete tepki gösterenlerden biriydi. Kalkandelen Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kadına ve hayvana şiddet uygulanan berbat dizilerden biri daha! Yetmedi mi topluma aşıladığınız ataerkil gerici kültür? Bu dizinin senaristlerini, yapım ekibini ve oyuncularını da kınıyorum.” diye yazdı.

Bir başka izleyici de tepkisini şöyle dile getirdi: “Ülkede kadına ve hayvana şiddet kol gezerken bildiğin ateşe körükle gitmek bu…bu sahneleri kabul etmiyorum.”

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 14

Bir TV izleyicisinin de tepkisi oldukça sertti. “ElKızı hikayesi çok etkileyiciymiş, kalplere değecekmiş, kadının engeller karşısındaki ezilmeyi kabullenmeyip nasıl dik durduğu (tüfeği eline alıp ateş ediyor) anlatılacakmış… Geçin bu işleri. Kadına şiddet, namus, intikam, entrika… Hayvan öldürme bile var…”

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 15

İzleyicilerin Elkızı’ndaki şiddet sahnelerine tepki gösteren paylaşımlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 16 Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 17 Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 18 Fox TV'nin yeni dizisi Elkızı'nda şiddete büyük tepki! 19