Ana sayfa Dizi Haberleri İşte başarı budur! Yargı’da katil ortaya çıktı ama reytingler bırakın düşmeyi daha da yükseldi!

İşte başarı budur! Yargı’da katil ortaya çıktı ama reytingler bırakın düşmeyi daha da yükseldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon ekrana yeni ekrana getirdiği dizilerin en başarılısı Yargı oldu hiç kuşkusuz. Uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkarılmış ve ilmek ilmek işlenmiş senaryosu sayesinde Yargı, başarıdan başarıya koşuyor. Öyle ki geçen hafta merakla beklenen katilin ortaya çıkmasından sonra reytingler düşmedi aksine daha da yükseldi.

Başrollerinde, AŞK 101’de ikili olarak başarısını kanıtlamış Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı başarı grafiğini hiç düşürmeden yoluna devam ediyor. Her bölümde izleyicilerin yüreğini ağzına getiren dizi bu hafta ilk kez, en sert rakibi Teşkilat’ı geride bırakmayı başardı. Üstelik geçen hafta katil ortaya çıkmasına rağmen.

İşte başarı budur! Yargı'da katil ortaya çıktı ama reytingler bırakın düşmeyi daha da yükseldi! 8

Yargı dizisinin ilk bölümünden bu yana Ceylin ve Ilgaz katilin peşindeydi. İlk dört bölümde gizem gitgite büyüdü. Öyle ki adım adım yaklaşılan katilin kim olduğu üzerine sosyal medyada iddialar başlatıldı.

Nihayet bir önceki hafta beşinci bölümde katilin kimliğinin açıklanacağı duyuruldu. Herkes dört gözle yayınlanacak beşinci bölümü bekledi. Ve nihayet beşinci bölümde katilin kim olduğu açıklandı, izleyici de rahat bir nefes aldı.

İşte başarı budur! Yargı'da katil ortaya çıktı ama reytingler bırakın düşmeyi daha da yükseldi! 9

Ancak bu kez stres olma sırası yapım şirketi, kanal ve oyunculardaydı. Zira Yargı dizisinin katilin açıklanmasından sonra heyecanını kaybetmesi ve reytinglerinde düşüş yaşaması büyük bir olasılıktı. Ancak beklenen olmadı. Bırakın reyting kaybetmeyi, Yargı dün akşam yayınlanan altıncı bölümünde reytinglerini daha da yükseltti.

Tüm kişiler kategorisinde Teşkilat dizisi yine birincilik elde etti. Ancak AB ve ABC1 kategorilerinde Yargı birinci oldu. Bu da gerçek bir başarı hikayesi olarak dizi tarihine yazıldı.

Yargı dizisinde elde edilen bu başarıda elbette oyuncuların yeteneği büyük paya sahip. Ancak senaristin hikayeyi bir oya gibi işlemesi hiç kuşkusuz Yargı dizisinin böyle bir başarıya ulaşmasının en önemli sebebi. Bu başarı hikayesinin arkasındaki en önemli isim ise senarist Sema Ergenekon.

Yargı dizisinin hikayesi için aylarca çalışan, ortaya çıkarmak için tüm vaktini adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında ve avukatlık bürolarında geçiren Sema Ergenekon müthiş bir başarı ortaya koydu. Senarist Sema Ergenekon’un ne kadar güçlü bir hikaye ortaya çıkardığı yeni bölümde bir kez daha görüldü.