Ana sayfa Sosyal Medya Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki!

Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, son dönemin en popüler genç kadın oyuncularının başında geliyor! Sosyal medyadaki takipçi sayısı 21,9 milyona ulaşan oyuncunun her yaptığı adeta olay oluyor. Hayranları, merakla paylaşımlarını bekliyor ve sosyal medyada bir anda yayılan paylaşımlara binlerce, milyonlarca yorum ve beğeni yapılıyor.

Erçel, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisiyle geçtiğimiz yazdan beri ekranda. Dizi Nisan ayının ortasında sezon arası vermişti. 9 Haziran’da yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile Maldivler tatilinden pozlarıyla yine sosyal medyayı sallamıştı. İkilinin beraber olduklarının ortaya çıkması da aşk haberlerini üst sıralara taşıdı.

Erçel, aynı zamanda bazı markaların da yüzü. Oyuncu, instagram hesabından zaman zaman markalarla ilgili paylaşımlar yapıyor, etiketleyerek de reklam desteği veriyor.

Hande Erçel’in son yaptığı reklam ise görenleri gülümsetti. Özel olarak çekim için hazırlandığı görülen oyuncunun, evinde olduğu halde başındaki şapka ile birlikte spor tarzı beğeni topladı.

Belini açıkta bırakan kısa kapüşonlu eşofmanıyla poz veren oyuncu, elinde kahve fincanı ayılmaya çalıştığını göstermeye çalışıyor ama fincanında kahve bile yok!

Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki! 10

Erçel’in pozları, doğal olsun derken, fazlasıyla yapmacık kaçmış! Mutfakta ayılmaya çalışan birinin hareketlerini yapmaya çalışsa da biraz zorlama olmuş sanki!

Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki! 11

Oyuncu, “Evimin favori köşesinde bir uyanma hikayesi” notuyla, bir mutfak markasını etiketlemekte. Tezgahtaki tabakta ise dilimlenmiş meyveler duruyor. Yersen!

Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki! 12

Uyanmanın böylesi! Hande Erçel, reklam yapmak isterken biraz zorlamış sanki! 13