Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den bir reklam, bir de afili selam!

Demet Özdemir’den bir reklam, bir de afili selam!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi dizileriyle ünlenen Demet Özdemir, No:309 dizisinin ardından, Can Yaman ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı. Genç oyuncu, 16 yaşında dans ile başladığı kariyerine, 19 yaşında oyunculukla devam etti.

1992 İzmit doğumlu olan Özdemir, yaklaşık 10 yıldır dizilerde rol almakta. Son bir kaç yıldır ise yerli ve yabancı pek çok hayran edindi.

Aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak gündemden düşmüyor! Son olarak tv8’de yayınlanan drama dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynadığı Zeynep karakteri ile de beğeni topladı.

Oyuncu, şu aralar Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Aşk Taktikleri isimli romantik komedi türündeki bir sinema filminde oynamaya hazırlanıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan film için hayranları şimdiden büyük merak içinde. Romantik komedi türüne çok yakıştırılan oyuncu, aynı zamanda bir kaç aydır beraber olduğu Oğuzhan Koç ile de magazinin gündeminde.

Demet Özdemir, şu sıralar ekranda değil ama sosyal medyadan hayranlarıyla buluşuyor. Oyuncu, bir online alışveriş sitesinin reklamını yaptı son olarak instagram sayfasından…

Demet Özdemir'den bir reklam, bir de afili selam! 8

Daha sonra ise straplez üstü olan değişik tarzda bir kısa tulum ile poz verdi. Oyuncunun bu pozu, hayranları tarafından da büyük beğeni topladı. Demet Özdemir’in hayranlarını selamlayarak “Güzel gün” notunu düştüğü paylaşımı aşağıda… Paylaşım, bir kaç dakika içinde 54 binden fazla beğeni aldı…

Demet Özdemir'den bir reklam, bir de afili selam! 9