Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisinin büyük Teşkilat sınavı!

Uzak Şehrin Masalı dizisinin büyük Teşkilat sınavı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Uzak Şehrin Masalı dizisi, ilk iki bölümü ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin hikayesi beğeni topladı. Başrol oyuncularının uyumu da herkes tarafından ilgi gördü…

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin rakipleri arasına bir yenisi daha ekleniyor. İkimizin Sırrı, İçimizden Biri ve Yargı dizileri ile yarışmakta olan Fox TV dizisi, asıl büyük rakip ile karşılaşacak. TRT1 ekranlarında ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat dizisi yeniden ekrana dönüyor.

Teşkilat’ın gelişi ile birlikte tüm pazar dizilerinin bu durumdan nasıl etkileneceği merakla bekleniyor. Özellikle de yeni başlayan ve çok iddialı bir yapım olan Uzak Şehrin Masalı için bu buluşma daha da büyük önem taşıyor. Dizinin güçlü bir kadrosu, iyi bir hikayesi ve önemli bir iddiası var. Ancak Fox TV’nin yeni dizisinin reytingleri beklentilerin altında kalmıştı.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin büyük Teşkilat sınavı! 7

Şimdi Teşkilat dizisinin gelişi ile birlikte Uzak Şehrin Masalı dizisinin izleyici kaybı yaşaması durumu olabilir. Geçen sezon bunun örneklerini görmüştük. İşte bu durumda dizi zaten sıkıntılı bir reyting sürecindeyken, yeni sıkıntılar de meydana gelebilir.

Teşkilat dizisi tüm pazar yapımlarını etkileyecek. Ancak özellikle de Uzak Şehrin Masalı gibi Fox TV’nin yüksek performans beklediği bir diziyi daha da çok etkileyecektir. Zira Fox TV’nin elinde yayına hazır şekilde bekleyen 2 dizisi mevcut. Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli yapımlar için gün yok… Bir dizi yayından kaldırılır ise ancak diğer diziler ekrana gelebilir.

Bu nedenle de Uzak Şehrin Masalı’nın üçüncü bölümünde elde edeceği reytingler çok önemli bir gösterge olacak.

26 Eylül pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan Fox TV dizisinin en azından ilk iki bölümdeki izleyicilerini koruması bekleniyor.