Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan iki önemli proje ile sürpriz yapacak!

Benim Adım Melek’ten sonra Nehir Erdoğan iki önemli proje ile sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Benim Adım Melek dizisi, 2 sezonluk güçlü bir performans ortaya koydu. Dizinin başrolünde yer alan Nehir Erdoğan da yeteneklerini konuşturdu ve hayranlarını mest etti.

Duygusal derinliği yüksek olan ve dramı da yoğun şekilde yaşatan dizide Nehir Erdoğan, birçok sahnede ağlayan bir görüntü sergilemişti… Dizinin final yapmasının ardından bir süre tatil yaparak dinlenen oyuncu, yeni projeler için anlaşmalar yaptı.

Bu projelerden birisi Suçlu isimli yeni dizi, diğeri ise bir sinema filmi… Gitme isimli sinema filminde Serkan Ercan ile başrolde yer alan Nehir Erdoğan, sete çıktı.

Dolunay Soysert, Isabella Haddock, Zeynep Erkekli, Baran Seyhan, Aydın Orak ve Celile Toyon’un da kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri 4 hafta sürdü.

Çatalça ve İstanbul şehir merkezinde yapılan çekimlerin ardından sinema filmini tamamlayan oyuncu, şimdi de Suçlu isimli dizinin çekimleri için hazırlanıyor.

O3 Medya tarafından hazırlanan yeni dizi Star TV’de yayınlanacak. Suçlu dizisinde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya başrolde bulunuyor.

Dizide Elif isimli bir televizyon programcısına hayat verecek olan Nehir Erdoğan, bir anlamda Müge Anlı’nın televizyon programlarından bir benzerinin canlandırmasını sergileyecek.

Elif karakterinin eşi Erdem olarak ise Serkan Altunorak ile anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Suçlu dizisinin hazırlıkları devam ediyor ve yakında çekimlerin başlaması bekleniyor.