Ana sayfa Sosyal Medya Vatandaş ‘katil’ diye bağırıyor, Onur Durmaz dönüp bakıyor!

Vatandaş ‘katil’ diye bağırıyor, Onur Durmaz dönüp bakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Engin karakteri ile öne çıkan Onur Durmaz, son dönemin en çok konuşulan karakterlerinden birisini başarıyla canlandırdı. Sokakta vatandaşlardan çok güzel tepkiler aldığını anlatan Onur Durmaz, sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan da çok memnun.

Oyuncu, gelen yorumlar için şunları söyledi: “Çok güzel tepkiler geldi. Abartmıyorum binlerce mesaj geliyor. Bir çoğuna cevap veremiyorum. Kötü bir karakteri oynamak bazen zor bir şey olabiliyor. Böyle bir ön yargıya sahiptim. Kesinlikle aradaki ayırımı çok güzel yaptı seyirci. Her gün çok güzel mesajlarla uyanmak çok güzel bir şey.”

Vatandaşların sokakta kendisini gördüğü zaman ‘katil’ diye bağırdıklarını ve kendisinin de istemsiz olarak dönüp baktığını anlatan Onur Durmaz, bunu insanların gülerek söylediğini de ifade etti..

Vatandaş 'katil' diye bağırıyor, Onur Durmaz dönüp bakıyor! 7

Dışarı her çıktığında 3-5 kişiyle bu konuyu konuştuğunu anlatan Onur Durmaz, “İnsanların yorumlarını birinci ağızdan dinlemeyi çok seviyorum. Herkes kendi teorilerini anlatıyor, inanılmaz değişik teoriler de var” dedi.

Yargı dizisinde Ceylin’in Engin’i öldürdüğü iddiasıyla hapse girmesine rağmen, Engin karakterinin yaşadığına inanan bir izleyici grubu da bulunuyor. Diziyi kendisinin de heyecanla beklediğini ve izleyiciler gibi yeni bölümlerde neler olacağını merak ettiğini belirten Onur Durmaz, tv100’deki röportajında sanki diziden artık kopmuş bir hissiyat ortaya koydu. Tabii ki Engin konusu Yargı dizisinde bir bilmece haline geldiği için oyuncu da bu ortamı bozmak istemedi.