Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı ve Teşkilat dizisine Fox TV’den yeni bir rakip geldi!

Yargı ve Teşkilat dizisine Fox TV’den yeni bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Yargı ve Teşkilat dizileri büyük bir reyting yarışına sahne oluyor.. Her iki dizi de birincilik konusunda çok iddialı. Bazen Teşkilat, bazen ise Yargı dizisi öne çıkıyor. Ekranın en sert birincilik yarışı da bu iki dizi arasında geçiyor.

Şimdi bu iki diziye Fox TV’den yeni bir rakip geldi… Cumartesi akşamları yayınlanan Elkızı isimli dizinin pazar günlerine kaydırıldığı duyuruldu. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 11. yeni bölümü 16 Ocak pazar akşamı yayınlanacak. Elkızı dizisinin nasıl performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Cumartesi akşamları ortalamanın biraz altına reytingler elde eden ve bu zamana kadar da Fox TV’yi kararsız bırakan Elkızı, yeni günde daha düşük reytingler getirebilir.

Fox TV, Ocak ayının ilk iki hafta sonunda Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını izleyicilerle buluşturdu. Programın reytingleri fena değil ama Elkızı dizisinden de çok iyi bir noktada değil.. .

Fox TV’nin 13. bölümde final yapmasına karar verdiği Elkızı, şayet son 3 bölümde yeni gününde iyi bir çıkış yakalarsa belki de final yaşanmaz.

Elkızı dizisi için bu gün değişikliği bir fırsat anlamına geliyor. Bakalım, güçlü dram hikayesi ile öne çıkan dizi, Yargı ve Teşkilat’ın karşısında iyi reytingler alacak mı? Bekleyip göreceğiz.