Ana sayfa Dizi Haberleri Ve o geldi! Aras Bulut İynemli paylaştı! Finale giderken Çukur’a damgasını vuracak!

Ve o geldi! Aras Bulut İynemli paylaştı! Finale giderken Çukur’a damgasını vuracak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4 sezondur ekranda olan Çukur dizisinin finaline kısa bir zaman kaldı. 7 Haziran’da veda edecek olan dizinin son 3 bölümü için geri sayım da başladı. Ancak her bölümde izleyiciyi şaşırtmayı başaran bir dizi olan Çukur’da, finale adım adım giderken bir başka sürpriz karakter diziye geliyor!

7 Hazıran Finale adım adım ilerleyen Çukur dizisinde, izleyiciler son 3 bölümü bekliyor… Dördüncü sezonuyla da ilgiyle izlenen Çukur’da, Amca Cumali’nin zikrettiği bir isim, izleyicinin dikkatinden kaçmamıştı. Koçovalılar arasında yaşanan büyük mücadelede Karaca ve Celasun’u amcanın öldürdüğünün ortaya çıkmasıyla ortalık karışmıştı.

Amca Cumali kaçmanın bir yolunu bulurken, Yamaç, Cumali ve Vartolu da peşine düşmüştü. Heyecanın iyice doruğa çıktığı dizide Amca, Şahram gelene kadar kendisinin korunması talimatını vermişti adamlarına.

İşte o Şahram, yeni bölümde ortaya çıkıyor! Bu kişiyi oynayacak olan ismin de Sarp Akkaya olduğu bir süre önce ortaya çıkmıştı. Sarp Akkaya’nın ilk çekim gününden paylaşım, Aras Bulut İynemli’den geldi.

Ve o geldi! Aras Bulut İynemli paylaştı! Finale giderken Çukur'a damgasını vuracak! 9

Çukur’un logosu altında verdiği pozuyla işte Şahram! Güçlü oyunculuğu ile rol aldığı her yapımda oynadığı karakteri fenomen yapan bir isim Sarp Akkaya. Oyuncunun dizideki imajı da fotoğrafta görülüyor. Şahram karakterinin giderayak Çukur’a damga vuracağı da böylesi güçlü bir oyunculuk sergileyen Akkaya’nın gelişinden belli oluyor!

Çukur dizisinin resmi sosyal medya hesabından da Sarp Akkaya’nın gelişi böyle duyuruldu:

Ve o geldi! Aras Bulut İynemli paylaştı! Finale giderken Çukur'a damgasını vuracak! 10

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Çukur’un yeni bölüm tanıtımı ise heyecanı arttıran bir başka gelişme oldu!

Koçovalı kardeşlerin harekete geçtiği heyecan dolu tanıtımda aksiyon hız kesmiyor. Kahvede İdris’in yerine Yamaç’ın oturması dikkat çekerken, Amca’nın yeni planı akıllarda soru işareti oluşturuyor. Finale doğru geri sayım devam ederken Çukur’da dengelerin nasıl değişeceği merakla bekleniyor.

Ve o geldi! Aras Bulut İynemli paylaştı! Finale giderken Çukur'a damgasını vuracak! 11

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!