Ana sayfa Sosyal Medya İşte budur, süper olmuş! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı için radikal bir değişiklik yaptı!

İşte budur, süper olmuş! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı için radikal bir değişiklik yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, uzun süredir ekranlarda yok ama şu sıralar Netflix için çekilen çok özel bir dizinin çekimlerinde. Bizim Hikaye dizisiyle en son ekrana gelen oyuncu, sonrasında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmiş ve bir süre projelerde yer almamıştı.

Geçtiğimiz yaz ise Aslı İnandık’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli romanından uyarlanan aynı isimli sinema filminde oynamıştı. Film henüz yayınlanmadı ama Onur Tuna, Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci’nin de rol aldıkları bu romantik komedi filmi merakla bekleniyor.

Bu arada Hazal Kaya’nın yeni dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın çekimleri de sürüyor. Oyuncu, ilk çekim günlerinde koronavirüse yakalanınca karantinaya girmiş ve bir süre çekimlere ara verilmişti.

Selahattin Paşalı ile başrolünde oynadığı dizide Esra isimli bir kadına hayat verecek. 1930’lu yıllarda geçen hikayede dönem kıyafetleri ve makyajıyla göreceğimiz Hazal Kaya, ayrıca saçlarını da dizi için ilk kez çok farklı bir renge boyattı!

Daha önce bu tonlarda bir renkte hiç görmediğimiz Hazal Kaya, Esra karakteri için şanına uygun bir renge boyattığını aktarıyor instagram hesabından.

Kaya, yazdığı notta esprili bir şekilde, saçını farklı şekillere ve renklere sokmaktan keyif alan birisi olarak, daha önce, şimdiki renk tonundan bahsetmemiş olan yakınlarına da “Teessüf ediyorum, yazıklar olsun hepinize” sözleriyle serzenişte bulunuyor.

İşte budur, süper olmuş! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı için radikal bir değişiklik yaptı! 8

İşte budur, süper olmuş! Hazal Kaya, yeni dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı için radikal bir değişiklik yaptı! 9

Oyuncuya yeni saç renginin çok yakıştığı da görülmekte. Hayranları da beğenilerini yorumlarına ekliyorlar…

Bu arada yazdığı notta oyuncu yeni dizisiyle ilgili bilgiler de vermekte. Uzun süre boyunca oyuncu koçuyla yeni rolüne hazırlanan ve ayrıca müzik dersleri de alarak kendisini geliştiren Kaya, dizi için büyük emek verdi.

Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisine büyük bir özenle hazırlandığı yaptığı paylaşımlara da yansıyan oyuncu, yeni projesi için “Sıradışı bir iş” tanımını yapıyor. Ayrıca “İzlemek için de izlemeniz için de deli gibi sabırsızlanıyorum” ifadesini kullanmakta.

Kaya’nın bu sözlerinden sonra diziye olan merak daha da arttı! Netflix’in diziyi ne zaman yayınlayacağı ise henüz bilinmiyor…