Ana sayfa Sosyal Medya Yalancı dizisi final yapacak olan Salih Bademci’nin bundan sonraki proje seçimi çok önemli!

Yalancı dizisi final yapacak olan Salih Bademci’nin bundan sonraki proje seçimi çok önemli!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bu sezon ekranlarda adeta Salih Bademci fırtınası esiyor. Canlandırdığı birbirinden farklı rollerde sergilediği üstün oyunculuk performansları ile çok konuşulan Salih Bademci kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor desek yalan olmaz.

Rol aldığı her yapımda farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkan Salih Bademci Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son isimli dizide Özge Özpirinçci ile baş rolü paylaştı ve aşık bir erkek olarak hayranlarını mest etti.

Show TV”de yayınlanan Yalancı dizisinde Burçin Terzioğlu ile ekran karşısına geçen oyuncu bu dizide iş hayatında başarılı bir hekim ancak özel hayatında saplantılı takıntılı tacizci bir adam olan ‘Mehmet Emir’ karakteriyle ters köşe yaptı.

Yalancı dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesine rağmen beklenen reytinglere ulaşamayınca final kararı alındı. Dizi önümüzdeki günlerde ekran yolculuğunu sonlandıracak. Ancak ekranlarda Salih Bademci fırtınası bu defa başka bir dizi ile esmeye devam ediyor.

Salih Bademci Netflix’de yayınlanmaya başlayan baş rollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Fırat Tanış ve Metin Akdülger ile paylaştığı Kulüp dizisindeki performansıyla konuşulmaya başlandı. Yetenekli oyuncu karakter yaratma konusunda ne kadar usta olduğunu Kulüp dizisindeki ‘Selim Songür’ karakteri ile bir kez daha ortaya koydu.

Instagram hesabından Kulüp dizisinin kamera arkasından bir fotoğraf paylaşan Salih Bademci’nin paylaşımına takipçilerinin yaptığı yorumlar oyuncunun ne kadar başarılı bir performans sergilediğinin de göstergesi oldu.

Yalancı dizisi final yapacak olan Salih Bademci'nin bundan sonraki proje seçimi çok önemli! 7

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisi 6 bölümlük bir proje ve 1950’li yıllarda geçiyor. Salih Bademci, eğlence dünyasının renkli bir şarkıcısı olan Selim Songür ile şahane performans ortaya koydu. Kimi izleyicilerin Zeki Müren esintisi hissettiği karakter, son dönemin en çok konuşulan dizi karakteri olarak öne çıktı.

Salih Bademci’nin paylaşımına pek çok takipçisi, ‘Oscarlık oyuncusunuz’, Oyunculuğunuz muhteşem’, Performansınız harika’ şeklinde özgü dolu yorumlarda bulundu.

Bu kadar başarılı performanstan sonra Salih Bademci’nin bundan sonraki rolü  de kariyeri açısından çok büyük önem taşıyor. İzleyicinin gözünde beklentiyi oldukça yükselten Bademci’nin yeni projesi hayranları tarafından daha şimdiden heyecanla beklenmeye başlandı.