Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den uluslararası başarı! Scarlett Johansson’u bile geride bıraktı!

Hande Erçel’den uluslararası başarı! Scarlett Johansson’u bile geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinde dev bir sıçrama yapan ve dünya çapında üne kavuşan Hande Erçel Uluslar arası bir başarıya imza attı. Erçel, Global Nubia Awards 2021’de “Yılın en iyi global kadın oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Güzel oyuncu Hande Erçel bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Ancak hiçbirinde Sen Çal Kapımı’daki başarıyı yakalayamadı. Hande Erçel, Fox TV’de yayınlanan ve başrolü gerçek hayattaki sevgilisi Kerem Bürsin’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerini bambaşka bir noktaya taşıdı.

Sen Çal Kapımı sayesinde adını tüm dünyaya duyuran Hande Erçel bu başarısının meyvelerini almaya devam ediyor. Hande Erçel, Londra merkezli Nubia dergisi tarafından verilen Global Nubia Awards 2021’de “Yılın en iyi global kadın oyuncusu” ödülüne layık görüldü.

Hande Erçel'den uluslararası başarı! Scarlett Johansson'u bile geride bıraktı! 7

Oldukça prestijli bir ödül olan Global Nubia Awards’ın adayları arasında Emily Blunt, Scarlett Johansson gibi dünya çapında ünlü isimler yer alıyordu. Türkiye’den bir başka aday da Elçin Sangu’ydu. Kazananın takipçilerin oylarıyla belirlendiği yarışmada Hande Erçel, dünyaca ünlü rakipleri geride bırakmayı başardı ve oyların yüzde 42’sini alarak birinci oldu. Elçin Sangu ise oyların yüzde 30’unu almayı başardı.

Halen dil eğitimi için ABD’nin New York şehrinde bulunan Hande Erçel televizyon dünyasından kısa süreliğine uzaklaştı. Ancak yeni projeleri için görüşmeleri de sürdürmeyi ihmal etmiyor.

“Okuduğum projeler var ama net bir şey yok” diyerek arayış içinde olduğunu gösteren Hande Erçel, bu açıklamasıyla hayranlarını da mutlu etti. Bir süre dinlenmek ve eğitimine devam etmek istediği bilinen oyuncunun iyi bir proje olursa yeniden ekrana döneceği de bu açıklaması ile ortaya çıkmış oldu.