Ana sayfa Dizi Fragmanları Yalancı dizisinde karar zamanı geldi!

Yalancı dizisinde karar zamanı geldi!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyicilerle cuma akşamları buluşan Yalancı dizisinin gidişatı pek de iyi görünmüyordu. Dizinin yeni bölümü 22 Ekim Cuma yani bu akşam izleyici ile buluşacak. Yeni bölüm heyecanlı ve bir o kadar da etkili sahnelerle dolu. Ancak izleyici ilgisi nasıl olacak? Reytingler yükselecek mi yoksa düşecek mi? İşte bu soruların da yanıtları önem taşıyor.

Yalancı’nın bu akşam ekrana gelecek 6. bölümünde Deniz, Mehmet Emir’in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir’e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır? Deniz, Mehmet Emir’in verdiği ipuçları ile etrafındaki yalancıları öğrenecek midir? Deniz, Mehmet Emir’in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır.

”Yalancı”, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı dizinin senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme alıyor.

Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor.

Yalancı dizisinde karar zamanı geldi! 7

Diğer oyuncu kadrosu ise şöyle: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.