Ana sayfa Sosyal Medya Yalancı dizisinin başrolü Salih Bademci setten sete koşuyor!

Yalancı dizisinin başrolü Salih Bademci setten sete koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1984 İzmir doğumlu olan Salih Bademci, son yılların öne çıkan isimlerinden birisi haline geldi. İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Fikret Boran karakteri ile büyük bir çıkış yapan oyuncu, Kiralık Aşk dizisindeki Sinan’dan sonra yine güçlü bir atak yapmıştı.

Salih Bademci, son yıllarda da üst üste projelere adını yazdıran ve başrollerin de aranılan isimlerinden birisi oldu.Kırmızı Oda dizisinde Mehmet karakteri ile konuk oyuncu olarak izlediğimiz oyuncu sonrasında ise 3 farklı dizi ile anlaşma yaptı.

Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli dizide başrollerden birisi olarak sete çıkan oyuncu, Gökçe Bahadır ve Barış Arduç ile aynı sette buluştu. Kulüp dizisinin çekimleri önceki ay tamamlanmıştı.Projenin 2022 yılında izleyicilerle Netflix’te buluşması bekleniyor.

Yalancı dizisinin başrolü Salih Bademci setten sete koşuyor! 8

Salih Bademci ayrıca Blu TV’nin yeni dizi projesi İlk ve Son için de kamera karşısına geçti. Özge Özprinçci ile başrolü paylaşan Salih Bademci yine güçlü bir karakter sunumuyla hayranlarını mest etmeye geliyor. 18 Ağustos’ta İlk ve Son dizisinin ilk bölümünü BluTV platformunda izleyebilirsiniz.

Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği BluTV’nin özel yapımı olan ‘İlk ve Son’ hikayesi ile dikkat çekecek. Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin tutku ve sancı dolu hikayesi eş zamanlı olarak anlatılacak.

Yalancı dizisinin başrolü Salih Bademci setten sete koşuyor! 9

Salih Bademci, yeni sezon için televizyon dizisi anlaşması da yaptı. Yalancı isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, Ceren Moray ve Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaşacak. Süreç Film imzası taşıyan Yalancı dizisi bir öğretmenin öğrencisinin babası ile yemeğe çıkması ve kötü biten bu buluşma sonrasında yaşanan bir adalet arayışını ekrana getirecek.

Salih Bademci de son dönemde bir dizi setinden bir diğerine geçiş yapıyor. Oyuncu, Ağustos ayı içinde Yalancı isimli yeni dizisi için de sete çıkacak ve yeni sezon için yoğun bir temponun içine girecek. Mehmet Emir karakterine hayat verecek olan Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisinin başrol uyumu da merak konusu oldu.