Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisinin finaline son iki bölüm kaldı, izleyici isyanlarda!

Yalancı dizisinin finaline son iki bölüm kaldı, izleyici isyanlarda!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de büyük umutlarla başlayan Yalancı dizisi geçtiğimiz günlerde final haberiyle izleyicisini üzmüştü.

Ekran yolculuğuna başladığında cuma akşamları yayınlanan dizi reytingleri beklenen seviyeye ulaşamayınca son 2 haftadır  salı akşamları ekrana gelmeye başladı ancak gün değişikliği de reyting grafiğinde istenen yükselişi yapmadı.

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak gibi tecrübeli ve yetenekli oyuncuları kadrosunda bulunduran Yalancı’nın bu kadar iyi oyunculuk performanslarına rağmen oldukça düşük reytingler elde etmesine izleyici de bir anlam veremedi.

Sadık izleyici kitlesi bile Yalancıyı kurtaramadı. Show TV kararını verdi Yalancı 2 bölüm sonra ekrana veda edecek, Dizinin bu akşam sondan bir önceki bölümü ekrana gelecek.

Yalancı’da Burçin Terzioğlu’nun canlandırdığı ‘Deniz’ karakterinin ablası ‘Yasemin’e hayat veren Hazal Türesan instagram paylaşımıyla Yalancı izleyicisini sosyal medyada yine isyana sürükledi.

Yalancı dizisinin finaline son iki bölüm kaldı, izleyici isyanlarda! 8

Oyuncunun ‘Yaso’ yazarak paylaştığı fotoğraflarının altına ‘Yalancı biter haftaya ah!’ gibi yorumlar yapıldı. Yalancı  23 Kasım salı akşamı ekrana gelecek bölümüyle final yapacak ancak izleyici halen kaliteli bir yapımın nasıl olur da izleyiciden destek bulamadığını sorguluyor.

Yalancı dizisinin finaline son iki bölüm kaldı, izleyici isyanlarda! 9

Yalancı’nın bu akşam yayınlanacak 9. bölüm fragmanı;