Ana sayfa Sosyal Medya Önlüğü takan Kubilay Aka hayranlarını çok şaşırtacak!

Önlüğü takan Kubilay Aka hayranlarını çok şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en parlak erkek oyuncularından biri olan Kubilay Aka, Cam Tavanlar’ın sona ermesinin ardından herhangi bir projeyle ekrana gelmedi. Netflix’te yayınlanan Aşk 101’in ikinci sezonunun büyük başarı elde etmesiyle kariyerindeki başarıyı perçinleyen Aka, hayranlarını çok şaşırtmaya hazırlanıyor.

Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisiyle izleyicilere ilk kez adını duyuran, Çukur dizisiyle de kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Kubilay Aka, son dizisi Cam Tavanlar ile beklediği sonucu elde edememişti. Sıra dışı konusuna rağmen reytinglerden başarılı sonuç alamayan dizinin final yapmasına karar verilmişti. İzleyici Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı bir türlü birbirine yakıştıramamış, hikayeyi gerçekçi bulmamıştı.

Cam Tavanlar’ın final yapmasından kısa süre sonra Kubilay Aka’nın başrollerinden birini canlandırdığı Netflix dizisi Aşk 101’in ikinci sezonu gösterime girdi. Aşk 101’in izleyicide büyük beğeni toplayarak iyi bir izlenme rakamı elde etmesi, Cam Tavanlar’daki hayal kırıklığının ardından Kubilay Aka’yı mutlu eden bir gelişme oldu.

Önlüğü takan Kubilay Aka hayranlarını çok şaşırtacak! 7

Başarılı oyuncu en son, İrem Sak’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Modern Kadın dizisinin kadrosunda yer aldı. Kubilay Aka’nın başrolde yer aldığı dizi dijital bir kanalda yayınlanacak ve 10 bölümden oluşacak.

Tüm bu gelişmelerin ardından Kubilay Aka, hayranlarını çok şaşırtacak bir programla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aka, Kanal D’de yayınlanan Arda İle Omuz Omuza programında ünlü şef Arda Türkmen’in konuğu olacak.

Kubilay Aka, programa konuk olacağını kendi Twitter hesabından duyurdu. Aka paylaşımında “Üstadım mutfakta güven veriyor. Daha çok çalışıp tekrar geleceğim :)” diye yazdı.

Kubilay Aka,Arda ile Omuz Omuza programında önlüğü takıp mutfağa girecek ve mücver lazanya yaparak aşçılıktaki hünerini sergileyecek. Kubilay Aka’nın konuk olduğu program 21 Kasım Pazar günü saat 12’de Kanal D’de ekrana gelecek.