Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisi hayranlarını çok üzecek bir karar!

Barbaroslar dizisi hayranlarını çok üzecek bir karar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de perşembe akşamları yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi tüm iddiasına rağmen başarısız reytinglerle devam ediyor. Anck dizi hakkında alınan bir karar hayranlarını çok üzecek.

TRT 1’in dev bütçeler ayırarak efsane bir dizi yaratma çabası maalesef boşa çıktı. Bir dönem dizisi olan ve Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşlerinin hikayesini anlatan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi büyük bir hayal kırıklığı olmaya devam ediyor.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Ancak rakibi olan Kanal D dizisi Camdaki Kız reytinglerden o kadar iyi sonuç alıyor ki geçmesi artık mümkün değil.

Barbaroslar dizisi hayranlarını çok üzecek bir karar! 7

Bu arada Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi hakkında izleyicilerini üzecek bir karar alındı. Dizi bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Onun yerine özel bölüm yayınlanacak. Dizinin hayranları yeni bölüm için bir hafta daha beklemek zorunda.

Bu kararın altında reytingleri artırmak için yapılan senarist değişiminin olup olmadığı merak ediliyor. Senaristlerin değiştirilmesinin yanı sıra oyuncu kadrosunda ve karakterlerde de değişiklik yapılıyor.

İddiaya göre dizide Zeynep karakterini canlandıran isim Melis Babadağ ve Despina rolündeki Gülcan Arslan hikayeden çıkarılacak. Yeni senaristler Serdar Özönalan ve Hasan Erimez senaryoyu yeniden ayağa kaldırmak için Meryem karakterine odaklandı. Bu yeni karakter üzerinden Hızır’ın aşk hayatına yönelik adımlar atılacak.