Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı’nın reytingleri düşük geliyor ama garantisi var!

Yalancı’nın reytingleri düşük geliyor ama garantisi var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin BBC yapımı The Liar isimli diziden uyarladığı Yalancı sıra dışı konusu ve başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çekiyor. Ancak yayınlanmaya başladığı günden bu yana reytinglerde başarıyı yakalayamıyor. Kanal çareyi dizinin gününü değiştirmekte buldu ama bu da çare olmadı.

Başrollerini Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin paylaştığı Yalancı dizisi başladığı ilk günden bu yana reytinglerde başarılı olamıyor. Dizi hem Salih Bademci hem de Burçin Terzioğlu’nun başarılı oyunculuğuna rağmen beklenen ilgiyi görmedi.

Bunun üzerine Show TV, çareyi dizinin gününü değiştirmekte buldu. Yalancı’nın ilk altı bölümü Show TV ekranında cuma akşamları yayınlanmıştı. Cuma akşamları ise çok güçlü rakipler vardı ve yenileri de gelmeye devam ediyordu. Büyük iddialarla gelen Aziz ve Destan dizileri cuma akşamı yayınlanacaktı.

Yalancı'nın reytingleri düşük geliyor ama garantisi var! 7

Nitekim alınan yeni kararın ardından dizi gün değiştirdi ve salı akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. Salı akşamları, her ne kadar TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı ve Fox TV’de yayınlanan Evlilk Hakkında Her Şey gibi güçlü rakipler barındırsa da Yalancı için daha güvenli sular anlamına geliyordu. Bu durumda Yalancı’nın reytinginin yükselebileceği umut edildi.

Ancak beklenen olmadı. Yalancı’nın dün akşam yayınlanan yedinci bölümü de reytinglerden kötü sonuç aldı.  Ancak Show TV’den kolay kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Zira ortalıkta dolaşan bir söylentiye göre Show TV, Yalancı dizisi için 13 bölümlük yayın garantisi vermiş. Dolayısıyla eğer iddia doğruysa Show TV, düşük reytingine rağmen Yalancı hakkında final kararı vermeyerek diziye biraz daha şans tanıyor.