Ana sayfa Sosyal Medya Sana Söz, reytinglerde çakıldı ancak sosyal medyada zirvede!

Sana Söz, reytinglerde çakıldı ancak sosyal medyada zirvede!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımı Sana Söz, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başladı.

Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya gibi iki iddialı ismi bir araya getiren polisiye tarzdaki dizi, tanıtımlarındaki heyecanlı sahneleriyle de merak uyandırmıştı.

Sana Söz’ün, dün akşam yayınlanan ilk bölümünün reytingleri beklenenin çok altında kaldı. Tüm kişiler kategorisinde 10. sırada yer alan Sana Söz, AB’de günü 16. olarak bitirirken ABC1’de ise 11. sırayı elde etti. Reytinglerde hayal kırıklığı yaşatan dizi sosyal medyada ise güldürdü.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 2 Kasım Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre sosyal medyada salı gününün galibi açık ara farkla Sana Söz oldu.

Sana Söz, reytinglerde çakıldı ancak sosyal medyada zirvede! 7

 

İlk bölümüyle reytinglerde hüsrana uğrayan Sana Söz dizisi 9.082 sosyal medya paylaşımına konu olarak en fazla konuşulan salı dizisi oldu.

Dizi, sosyal medyada, aynı gün yayınlanan Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Her şey ve Yalancı dizilerini geride bıraktı.

Nehir Erdoğan’ın ‘Elif’, Erkan Petekkaya’nın Ömer’ karakteriyle bir cinayet olayını çözme rekabetini ekrana taşıyan Sana Söz’ün gelecek haftalarda reytinglerde nasıl bir grafik izleyeceği merak konusu oldu.