Ana sayfa Sinema Ekin Mert Daymaz’ın çekimleri devam eden sinema filminden yeni görüntüler geldi!

Ekin Mert Daymaz’ın çekimleri devam eden sinema filminden yeni görüntüler geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Not Defteri isimli dizideki ‘Egemen’ karakteri ile kariyerinde çıkış yapan oyuncu Ekin Mert Daymaz, Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle başarısını devam ettirdi.

En son Star TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisi ile ekranlarda boy gösteren Ekin Mert Daymaz, Masal adlı yeni sinema filminin çekimleri için setlere geri döndü.

Onea Film imzalı sinema filminin çekimleri Kıbrıs’ta devam ediyor. Ekin Mert Daymaz’a filmde Nilay Deniz eşlik ediyor.  Yapımcılığını Nilay Gürsoy’un, yönetmenliğini ise Nilay İslamoğlu’nun üstlendiği film, beklenmedik bir anda yolları kesişen ‘Nehir’ ile ‘Kaan’ın romantik hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Ekin Mert Daymaz'ın çekimleri devam eden sinema filminden yeni görüntüler geldi! 5

Filmin instagram hesabından oyuncuların karakterleriyle ilgili görüntüler paylaşıldı. Masal’ın oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz ve Nilay Deniz’e, Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı, Tarık Uğur Özenbaş, Cenk Acarlar ile  Yasmin Albay eşlik ediyor.  Filmin çekimlerinin 4 hafta da tamamlanması planlanıyor.

Ekin Mert Daymaz'ın çekimleri devam eden sinema filminden yeni görüntüler geldi! 6

Bu yıl, Kahraman Babam dizisiyle ekranlara gelen ancak dizisi kısa süren oyuncu Nilay Deniz  filmde ‘Nehir’ karakterine hayat veriyor.

Ekin Mert Daymaz'ın çekimleri devam eden sinema filminden yeni görüntüler geldi! 7

Ekin Mert Daymaz’ın ‘Kaan’ karakteri olarak izleyici karşısına çıkacağı filmin 2021 yılı içinde vizyona girmesi bekleniyor.