Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, hem Kuruluş Osman hem de Gönül Dağı dizisi hayranları bile kıskandı!

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, hem Kuruluş Osman hem de Gönül Dağı dizisi hayranları bile kıskandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin çift haneli reytingler almasına alışkın olanlar, bu sezon da dizinin çift haneli reytinglere çıkmasını normal karşıladı. Tabii ki böyle bir ortamda bu kadar etkileyici reytingler almak her diziye nasip olmuyor. Hatta Gönül Dağı bile her hafta çift haneye ulaşamıyor, bunu zaman zaman gerçekleştirebiliyor.

Geçtiğimiz sezonlarda Kuruluş Osman dizisi de yine çift haneli reytingler alabiliyordu ama dördüncü sezonda hikaye çok daha etkili ve güzel olmasına rağmen reytinglerde önmeli bir gerileme gözlemlendi. İşte böyle zorlu bir ortamda, geçtiğimiz yıllardan gelen izleyici alışkanlıkları ile bile eski reytinglerini elde etmekte çok zorlanan iki dizinin yanında Yalı Çapkını’nın elde ettiği reytingler bir başarı abidesi olarak gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, hem Kuruluş Osman hem de Gönül Dağı dizisi hayranları bile kıskandı! 8

Yalı Çapkını dizisi, beşinci bölümüyle bir kez daha reytinglerde sıçrama yaptı. İlk 4 bölümde zaten çok iyi oranlar elde ederek, sezonun en iyi çıkış yapan projesi olan Yalı Çapkını, şimdi de çift haneli reytingleri ile göz kamaştırdı.

Dizinin beşinci bölümü hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında birinciliğe çift haneli reytingler elde ederek ulaştı. AB grubunda ise yine birincilik geldi ve yine muhteşem bir reyting vardı ama çift hanenin biraz altındaydı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi o kadar başarılı bir hikaye ve o kadar etkileyici bir duygu dünyası yarattı ki, dizinin her bölümünü heyecanla bekleyen milyonlarca izleyici oluştu.

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde patlama yaptı, hem Kuruluş Osman hem de Gönül Dağı dizisi hayranları bile kıskandı! 9

Bu kadar kısa bir sürede bu kadar başarılı olmak her diziye nasip olmuyor ve Star TV, geçmiş sezonlarda yaşadığı reyting acılarını bu sezon tarihe gömmüş gibi gözüküyor.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun hem performansı çok beğeniliyor hem de iyi bir uyum yakalamalarının da başarının en önemli nedenlerinden birisi olduğu ifade ediliyor. Sosyal medyada ikiliye gösterilen ilgi her hafta katlanarak artıyor.