Ana sayfa Sosyal Medya Bomba gibi projelerle dönüşe hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, memkeleti Adana’ya çıkarma yaptı!

Bomba gibi projelerle dönüşe hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, memkeleti Adana’ya çıkarma yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ hiç kuşkusuz Türkiye’nin en büyük jönlerinden biri. Ne yapsa olay olan Kıvanç Tatlıtuğ son olarak memleketi Adana’ya bir çıkartma yaptı.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ancak bomba gibi yeni projelerle setlere dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ memleketi Adana’yı ziyaret etti. Hayranları tarafından paylaşılan fotoğraflarda son derece mütevazi görünen Tatlıtuğ, genç bir hayranıyla poz vermeyi de unutmamış.

Bomba gibi projelerle dönüşe hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, memkeleti Adana'ya çıkarma yaptı! 12

Bu arada uzun süredir sessizliğini koruyan, ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ çok büyük projelerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir Netflix için çekilen ve başrolünü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimlerini tamamlayan Tatlıtuğ’un yeni bir projesi daha ortaya çıktı.

Bomba gibi projelerle dönüşe hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, memkeleti Adana'ya çıkarma yaptı! 13

Tatlıtuğ, başarılı yönetmen ve senarist Özcan Alper’in Aşıklar Bayramı isimli sinema filminde rol alacak. Film Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlanacak. Çekimlerine eylül ayında başlanacak olan filmde Tatlıtuğ’a usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek. Filmin yapımcılığını ise Nar Yapım üstleniyor.

Bomba gibi projelerle dönüşe hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, memkeleti Adana'ya çıkarma yaptı! 14

2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor.