Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı

Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok ses getirdi. Yayınlanan yeni bölüm hem reytinglerde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti. Dizinin ekrana gelen 42’nci bölümündeki 10 Kasım saygı duruşu sahnesi ise tüm alkışları topladı.

Yargı’nın dün akşam ekrana gelen bölümü AB kategorisinde 8.69 reyting yüzde 23.08 izlenme payı ile 20+ABC1’de 9.24 reyting yüzde 22.58 izlenme payı ile Total’de ise 6.84 reyting yüzde 18.39 izlenme payı ile tüm kategorilerde zirvede yer aldı.

Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı 7

Sosyal medyanın da gündeminden inmeyen dizi #Yargı etiketiyle 1’inci sıraya oturdu. Ayrıca #Vicdan etiketi, Yekta karakterine hayat veren usta oyuncu Uğur Polat ve müfettiş karakteri ile izleyici karşısına çıkan Yurdaer Okur’da gece boyu listelerde yer aldı.

Yargı’nın ekrana gelen yeni bölümüne ise 10 Kasım saygı duruşu sahnesi damga vurdu. 10 Kasım sabahı sirenlerin çaldığı, tüm adliye ekibinin 1 dakika saygı duruşunda bulunduğu sahne izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Yargı bölüme Eren ve Burak’ın vurulma sahnesi ile heyecanlı bir giriş yaptı. Ilgaz, Hemofili hastası olduğunu bildiği Burak’ı vakit kaybetmemek için arabasıyla hastaneye yetiştirirken ardından aynı hastaneye ambulansla Eren geldi. Her iki tarafın yakınları için endişeli bekleyiş sürerken torununun öldüğünü öğrenen Haluk, Ilgaz’ı katil olmakla suçladı.

Eren’in hayati tehlikeyi atlattığını öğrenen ekip rahat nefes alırken birinin ölmesine sebep olduğu için kendini suçlayan Ilgaz’a ailesi ve arkadaşları destek olmaya çalıştı. Olay yerinde inceleme yapan Rafet’in aldığı kovanı gizlice buluştuğu Yekta’ya vermesi hikâyenin gidişatı konusunda merakı artırdı.

Pars’ın bizzat kendisinin ilgilendiği dosyayı kapatmasının ardından çıldıran Haluk Yekta’ya tam yetki verirken Yekta da soluğu Ankara’da Hakimler ve Savcılar Kurumu’nda aldı. Yekta’nın Pars, Ilgaz ve Eren’i usulsüzlükle suçlamasının ardından Başmüfettiş Faruk İstanbul’a geldi. Soluksuz izlenen bölümün finalinde ise başmüfettiş, konuşmalarına izin vermeden Ilgaz ve Eren’i görevden uzaklaştırırken aynı zamanda Neva’nın cenazesi sebebiyle izinde olan Pars’ın iznine devam etmesine karar verdi.

Yargı heyecan dolu yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…