Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi bir harika! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu itirafı ise çok şaşırtıcı!

Yargı dizisi bir harika! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu itirafı ise çok şaşırtıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu, Hürriyet’in youtube kanalında Hakan Gence’nin programına konuk oldu. Dizi hayranlarının ısrarı sonucunda iki başarılı oyuncuyu youtube programına ikna eden Hakan Gence, kendisine gelen yoğun isteğe dikkat çekti.

Pınar Deniz röportaj boyuncu tüm enerjisi ve sempatikliği ile gülümsetirken, Kaan Urgancıoğlu ise daha dingin ama net ifadeleriyle karakterini yansıttı. İkilinin eğlenceli anları da izleyicileri memnun etti.

Reytingleriyle bu kadar iyi çıkış yapan Yargı dizisinin reytinglerini iki oyuncunun da yakından takip ettiği anlaşıldı. Reyting oranları hakkında bilgi sahibi olan Pınar Deniz, bir kategoride en çok izlenen dizi olduklarını söyledi. Oyuncu, “Ben hepsini takip ediyorum tek tek” diyerek partneri Kaan Urgancıoğlu’na da bazı bilgiler verdi.

Senaryoyu ilk okuduğunda Yargı dizisinin bu kadar büyük başarı kazanacağını Kaan Urgancıoğlu beklemiyordu… Oyuncu, programda yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Ben beklemiyordum açıkçası bu kadar bir başarı. Daha butik bir seyircisinin olacağı, beğenileceğini düşünüyorduk.”

Pınar Deniz, kendisinin de bu kadar büyük bir başarı beklemediğini belirtti. Son dönemin en önemli dizi partnerlerinden olarak gösterilen ikilinin aynı hissiyatı yaşamış olması da ilginç bir durum oluşturdu.

Pınar Deniz, “Bir işin ne kadar uzatırsan o iş olmuyor, zorlamasak mı acaba düşüncesi geliyor benim kafama. Çünkü ilk proje geldiğinde önümüze başka bir şekildeydi. Sonra daha iyisi olsun istedik. O proje çok evrildi. İki yıllık bir proje aslında. Son haline geldiğinde hep beraber ‘tamam’ dedik” şeklinde konuştu.

Kaan Urgancıoğlu, bir işinin olduğu sırada senaryoyu okuduğunu ve bitirdiğinde boş duvara bakmaya başladığını söyledi. Oyuncu senaryodan o kadar çok etkilendi ki, bitirdiğinde boş duvara bakarken kendisini buldu.