Ana sayfa Sosyal Medya Beni Bırakma dizisinin Tarık’ı Emrah Akduman baba oldu, işte bebeğiyle ilk poz!

Beni Bırakma dizisinin Tarık’ı Emrah Akduman baba oldu, işte bebeğiyle ilk poz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emrah Akduman, 2006 yılından bu yana oyunculuk yapıyor ama birçok dizi hayranı onu Beni Bırakma isimli yapımdan tanıyor… 9 Kasım 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, tiyatro ile mesleğe ilk adımını attı.

Sinema filmleri ve dizilerde de yer alan Emrah Akduman, atv’de yayınlanan günlük dizi Beni Bırakma’da canlandırdığı Tarık karakteri ile çok ilgi çekti… 2020 yılında Gökçe Mavuş ile evlenen Emrah Akduman, babalık sevincini ise 2022 yılının ilk saatlerinde yaşadı…

Gökçe Akduman, yeni yılın ilk saatlerinde kızı Adalina’yı dünyaya getirdi. 3 kilogram olarak doğan kızıyla ilk pozunu çeken Emra Akduman’ın mutluluğu da yüzüne yansıdı.

Beni Bırakma dizisinin Tarık'ı Emrah Akduman baba oldu, işte bebeğiyle ilk poz! 7

Emrah Akduman, yaşadığı duyguyu şu sözlerle ifade etti:

“Yeni yılın ilk gününde dünyaya geldi canım kızım. Hayatta tarifi mümkün olmayan en saf ve en güzel duygu. Hislerim tarif edilemez Allah her daim evladımın yanında olmayı ve Babalık görevimi en iyi şekilde yapmamı nasip etsin inşallah. Tabi iki anneliğin ne büyük bir fedakarlık ve sabır olduğunu da gördüm. Annelerin hakkı asla ödenmez. Doğuma girdiğimde bunu çok daha iyi anladım. Sevgili eşim Gökçe öyle güzel bir anne ki… Kelimelerle anlatamam. Evladımızı vatana millete hayırlı bir birey olarak yetiştirmek için çabalayacağım.”