Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcılar duysun! Baba dizisine katılan Özge Yağız aslında ters köşe rol arıyor!

Yapımcılar duysun! Baba dizisine katılan Özge Yağız aslında ters köşe rol arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Yemin dizisindeki Reyhan performansı ile parladı. 2 sezon yer aldığı günlük dizideki başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Özge Yağız, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazandı.

2021 yılında önce Sol Yanım isimli dizi ile Star TV’de izleyicilerle buluşan oyuncu, ardından da İçimizden Biri ile Show TV’de ekrana geldi. Bugüne kadar hep iyi insan karakterlerine hayat veren Özge Yağız, acaba ters köşe bir rolde yer almak istiyor mu?

Youtube kanalında Özge Yağız’ı ağırlayan ünlü oyuncu Özge Özder, bu soruyu genç meslektaşına sordu.Özge Yağız, “Tabii ki de çok isterim. İzleyip de büyülendiğim çok fazla karakter oluyor. Çok farklı beni başka bir diyara sürükleyecek. Hayatımın hiçbir noktasında öyle bir hikaye yaşamadığım bir şeyin içinde olmak isterim. Yaparım” diye yanıt verdi.

Oyuncunun her rolü oynaması gerektiği fikrinde olan Özge Yağız, bugüne kadar canlandırdığının tam zıttı bir rolde yer alırsa hayranlarından tepki görür mü? Bu durum hayranlarının onu bırakmasına neden olabilir mi? Böyle bir korkusu var mı?

Bu sorulara da yanıt veren güzel oyuncu, hayranlarının kendisini bırakması gibi bir korkusunun olmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“İnşallah bizi biz olduğumuz için seviyorlardır. Vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Çünkü onlar aslında Özge’yi biliyorlar. Neyi iyi yaparsam onu izleyeceklerini biliyorum. Önemli olan aslında benim başarabilmiş olmam. Önemli olan kötüyü de izletebiliyor olmamdır onlar için. Eminim bu konuda beni destekleyeceklerine. Hiç öyle bir endişem olmadı.”

Yapımcılar duysun! Baba dizisine katılan Özge Yağız aslında ters köşe rol arıyor! 7

Sadece iyi insan olmadığını, kötü insanlar da olduğunu belirten Özge Yağız, dizilerde de öne çıkanın hep kötü karakterler olduğunu ifade etti. Özge Özder de yapımcılara seslenerek genç meslektaşına aradığı gibi ters köşe bir rol teklifi hazırlayabileceklerini belirten sözler söyledi.

Genç oyuncunun bu sözlerinin ardından yapımcılardan kötü bir kadın karakteri teklifi yapılır mı bilinmez… Ancak oyuncu şimdiden yeni dizisini buldu bile… Show TV’de yayınlanacak olan Baba isimli yapımda Özge Yağız’ı Büşra karakterinde izleyeceksiniz.

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı Baba dizisi 2022 yılında Show TV’nin yeni sürprizi oldu. Özge Yağız’ın da ekibe katılmış olması hayranlarını çok memnun etti. Oyuncu bu dizide eşinden boşanmış ve mutsuz bir hayat yaşayan bir kadın karakterine hayat verecek.