Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi gümbür gümbür geliyor, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu hayranlarına müjdeler var!

Yargı dizisi gümbür gümbür geliyor, Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu hayranlarına müjdeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için özel kanalların dizi hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor. TRT1’in geride bıraktığımız kış sezonu öne çıkmasının ardından özel kanallar da yoğun bir şekilde çalışmalarına başladı. Yeni dizilerden birisi de Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisini bir araya getiren Yargı dizisi oldu.

Ay Yapım imzalı yeni dizinin hazırlıklarının devam ettiği biliniyordu. Sema Ergenekon’un hikayesini yazdığı dizi geçen sezon Rekabet ismi ile ortaya çıkmıştı. Ancak bu dizi çekilememişti. Şimdi ise proje Yargı ismi ile çekilecek ve gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de Kanal D ekranında yayınlanacak.

Ada Masalı isimli dizinin yönetmenliğine başlayan Ali Bilgin’in Yargı dizisini de çekeceği ve avukatların rekabeti üzerine bir yapım olacağı biliniyordu. Kaan Urgancıoğlu da bu dizi ile birlikte uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranın dönecek.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi Aşk 101 isimli dizide bir araya gelmiş ve hayranlar çok beğenmişti. İkilinin yeniden bir dizide buluşması hem de televizyon için bu yapımın hazırlanıyor olması dizi hayranlarını da çok mutlu etti.

Yargı isimli yeni dizinin çekimlerine ise Ağustos ayında başlanması bekleniyor. Sema Ergenekon’un dizinin hikayesini adliyede yaptığı gözlemlerle oluşturduğu de gelen bilgiler arasında bulunuyor.