Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada göz kamaştırdı!

Yargı dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada göz kamaştırdı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ yeni bölümüyle yine zirveye oturdu. Dizinin ekrana gelen 17’inci bölümü tüm kişiler kategorisinde Teşkilat’ın ardından ikinci oldu ama AB ve ABC1 kategorisinde çift haneli reytingler ile birincilikler geldi. Dizinin bu bölümüne ise Ilgaz ve Ceylin’in öpüşmesi damga vururken bu anlar sosyal medyanın da gündemini değiştirdi.

Final sahnesinde Ilgaz ile Ceylin’in tutkuyla öpüşmeleri izleyenlerin nefeslerinin tutulmasına sebep olurken haftalardır beklenen bu romantik an, izleyiciyi derinden etkiledi ve #IlCey etiketi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. #yargı ve #SonRomantik etiketleri TT listesinde uzun süre üst sıralarda yer aldı.200 bine yakın tweetin atıldığı bölüm yaklaşık 3.500.000 erişim elde etti. Ayrıca Ilgaz karakteri de TT’ye girdi.

Yargı dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada göz kamaştırdı! 73

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı yine nefes kesici bir bölümle ekrana geldi. Ceylin’in cinayet gecesine dair detayları hatırlamaya başlaması dengeleri değiştirirken Seda ve Laçin’de şüpheliler arasına girdi. Neva ile Cüneyt’in sıra dışı hal ve hareketlerinin dikkat çektiği bölümde Seda’nın Neva’nın da şüpheli olabileceğine dair iddiaları Pars’ı yepyeni bir şokla daha karşı karşıya bıraktı.

Cinayet mahallinde bulunan eldiven polisleri katilin kim olabileceğine dair bir adım daha yaklaştırırken Merdan’ın Zafer’in cinayetinin üstüne kapatmak için yaptığı hamle Erguvan Ailesi’ni bir süreliğine rahatlatacak gibi gözüktü. Ancak iki aile arasındaki uçurumun giderek büyüyeceğine dair de ipuçları verdi.

Yargı dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada göz kamaştırdı! 74

Dizinin dün akşamki bölümüne ise Ilgaz ve Ceylin damga vurdu. Ilgaz’ın savcılığı bırakıp avukat olmaya karar verdiğini öğrenen Ceylin, Ilgaz’a öfkelense de ikili yine birbirlerinden vazgeçemedi ve beraber çalışmaya başladı.

‘Yargı’ yeni bölümleri ile her Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…