Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyici desteği azaldı, Kanunsuz Topraklar dizisine çok yazık oluyor!

İzleyici desteği azaldı, Kanunsuz Topraklar dizisine çok yazık oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin ekranda kalabilmesi izleyicilerin yeniden ilgi göstermesine bağlı… Dizinin son bölümünde yaşanan reyting düşüşünün geri dönülemez bir noktaya gitmemesi için 14. yeni bölümün önemi büyük…

26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 14. bölüm için ekip büyük bir emek ortaya koydu. Esra Bilgiç, Necip Memili ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizide etkili bir hikaye ve güçlü bir görsellik sunuluyor.

1939’lu yılların Türkiye’sine izleyicileri götüren dizinin muhteşem bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Başak Parlak, Sinan Albayrak ve ardından da Emel Çölgeçen katıldı. 3 yeni isim ile hikayenin de bazı noktalarda değişim sergilemeye başladığını görüyoruz. En son Mehveş karakteri ile Emel Çölgeçen’i de ekranda izleme fırsatı elde edecek olan dizinin hayranları, ne yazık ki, reytinglerin düşük gelmesinden çok rahatsız oldu.

13. bölümde dizinin ortalamanın altına gerileyen reytingleri alarm zilleri çaldırdı. Dizinin 14. yeni bölümü yükseliş için büyük önem kazandı. Yeni bölüm için ekibin yoğun bir şekilde çalıştıkları da kamera arkası görüntüleri ile sosyal medyaya yansıtıldı.

Diziye olan ilgiyi artırmak için sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile izleyicilerin yeniden hikayeye sarılması arzu ediliyor…

Kanunsuz Topraklar, Gold Film tarafından hazırlanan ve büyük bütçeye sahip bir yapım olarak biliniyor. Bu durum da reytinglerin ortalamanın altında devam etmesi durumunda bir final ihtimalinin güçleneceğini gösteriyor.

İzleyici desteği azaldı, Kanunsuz Topraklar dizisine çok yazık oluyor! 3

Yeni bölümde Gülfem ile Davut’un bir sahnesi de kamera arkası görüntülerine yansıdı. Silahın ateş aldığı ve Gülfem’in Davut’un kolları arasında kurşunların önüne atladığı sahnenin çekimlerinde iki başrol oyuncusunun ne kadar iyi anlaştıkları da görüntülerden anlaşılıyor.

Kanunsuz Topraklar ekibinin 26 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerden destek alarak yoluna daha moralli bir şekilde devam etme ihtimali de var. Reyting sonuçları ortaya çıkınca, detayları yine sizlerle paylaşacağız.