Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Oğlum dizisindeki en kritik karakterin sahibi belli oldu!

Show TV’nin Oğlum dizisindeki en kritik karakterin sahibi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından titizlikle hazırlanan Oğlum isimli dizinin çekimlerinin başladığı ortaya çıktı. Bir süredir ekip sette buluşuyor ve ilk sahnelerin çekimlerine de devam ediliyor.

Dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu bir hayli dikkat çekiciydi. İki küçük çocuğun bilgisayar oyunlarına dalması, bu süreçte başlarından geçen bir olay ve ailelerine de yansıyan içinden çıkılması zor bir durumun anlatılacağı Oğlum dizisinde çok iddialı isimler bir araya geldi.

Yeni yılda Baba dizisi ile birlikte Show TV’nin önemli kozlarından olan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunda çok etkileyici isimler buluştu. Proje tasarımını Ahmet Katıksız’ın yaptığı ve Gökçen Usta’nın da yönetmen olarak yer aldığı dizide, Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz gibi isimler etkili karakterlere hayat verecek.

Dizide en dikkat çeken ve öne çıkması beklenen Tuğrul karakteri için de önemli bir isim ile anlaşma yapıldı. Kadın dizisinde Arif olarak izlediğimiz Feyyaz Duman, geçen sezon ise Baraj isimli dizide başrolde yer aldı.

Show TV'nin Oğlum dizisindeki en kritik karakterin sahibi belli oldu! 7

Bu sezonun başında Fox TV’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları isimli dizide de başrolde yer alan ünlü oyuncu, hikayeye izleyicilerin ilgisiz kalması nedeniyle 5. bölümde final şanssızlığı ile yüzleşti.

Oyuncu yeni yılda bu sefer Oğlum dizisinin Tuğrul’u olarak dizi hayranlarının karşısına çıkacak. Etkileyici oyunculuğu ile göz dolduran Feyyaz Duman, hikayede Songül Öden ile partner olacak. Öden’in canlandırdığı Zeynep ile evli olan Tuğrul’un hikayede etkili birisi olması nedeniyle Feyyaz Duman isminde karar kılındı.

Oğlum dizisi son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan bir proje olması sebebiyle şimdiden merak uyandırmış durumda.