Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi öncesi setteki aşı zorunluluğunu Pınar Deniz açıkladı!

Yargı dizisi öncesi setteki aşı zorunluluğunu Pınar Deniz açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Kıyameti isimli sinema filmde başrolde yer alan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı, sette yakınlaştı. İkilinin aşkı da ortaya çıktı ve birlikte basın mensuplarına görüntü verdiler.

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı yeni dizi anlaşmaları da yaptı. Her iki oyuncu da birbirine benzer içerikleri olan dizileri tercih etti. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yargı dizisi ile yeniden ekranlara dönecek olan Pınar Deniz, avukat Ceylin karakterini canlandıracak.

Bir hukuk dizisi olan Yargı öncesi aşı olan Pınar Deniz, sete çıkmadan önce aşı olmanın zorunlu tutulduğunu söyledi. Çok tatil yaptığını ve artık çalışmak istediğini belirten Pınar Deniz, “Yeni diziye hazırlanıyorum ben. Sete başlayacağımız için zorunlu bir aşı hali vardı. Biz çok tatil yaptık, artık yeter, artık çalışalım istiyoruz” diye konuştu.

Yargı dizisi öncesi setteki aşı zorunluluğunu Pınar Deniz açıkladı! 7

Yiğit Kirazcı da yeni sezonda yine televizyon ekranında hukuk temalı bir dizide yer alacak. Ayrılık isimli Fox TV dizisinde çekimler başladı. Yiğit Kirazcı da yakında kendisinin de sette yer alarak çekimlere katılacağını duyurdu. Kirazcı, “Bizim set başladı, çekimler başlayacak yakında” açıklamasında bulundu.

İki ünlü oyuncu ilişkilerinin de iyi gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirttiler.