Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi oyuncusundan senarist Sema Ergenekon’a senaryo mesajı!

Yargı dizisi oyuncusundan senarist Sema Ergenekon’a senaryo mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisindeki Pırıl karakteri ile bir anda geniş bir hayran kitlesine ulaşan Başak Gümülcinelioğlu, bu sezon ise Yargı isimli diziye katılarak kariyeri adına çok önemli bir döneme başladı…

Çağrı Çıtanak ile aşk yaşayan Başak Gümülcinelioğlu, belki de oyunculuk kariyerinin en dikkat çeken rollerinden birisine hayat veriyor. Avukat Neva olarak hikayede yer alan oyuncu, Mehmet Yılmaz Ak’ın canlandırdığı Savcı Pars karakterinin de kız kardeşi konumunda.

Dizinin başarılı giden reytingleri ve bu sezona damga vurması Başak Gümülcinelioğlu’nun da tanınmasına katkı yapıyor. Oyuncu artık sokakta yürürken Neva karakteri ile ilgili izleyicilerden çeşitli dönüşler alıyor.

Sokakta nelerle karşılaştığı sorunu yanıtlayan oyuncu, “Gerçekten çok iyi tepkiler alıyorum. Herkes çok severek izliyor ve çok merak ederek izliyor. Ne olursunuz söyleyin. Kimseye söylemeyeceğim diyenler var” şeklinde konuştu.

Bu tür durumlarla karşılaştığında bir şey söyleyemediğini anlatan oyuncu, karakteri ile de empati kurabildiğini söyledi. Bir kişinin salt iyi veya kötü olamayacağını anlatan oyuncu, karakterin bazı fevri yanlarını beğenmediğini de dile getirdi.

Yargı dizisi oyuncusundan senarist Sema Ergenekon'a senaryo mesajı! 2

Senarist Sema Ergenekon’a da üstü kapalı bir mesaj yollayan oyuncu, karakterinin nasıl ilerlemesini arzu ettiği konuda bir detay paylaştı. Neva karakterinin gerçek aşkı tanımasını çok istediğini belirten Başak Gümülcinelioğlu, kendi geleceği hakkında da doğru kararlar verebilmesini umduğuna değindi. Neva karakteri Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz’a olan aşkıyla biliniyor. Bakarsınız senarist karaktere yeni bir aşk yazar ve ünlü oyuncunun isteği de gerçekleşir.

Neva’nın hem tatlı hem gerçek hem de dürüst birisi olduğunu belirten oyuncu, karakteri özümsediğini dile getirdi. Neva karakteri için gerçek bir aşk isteyen Başak Gümülcinelioğlu’nun bu temennisi bakalım senarist Sema Ergenekon’a ulaşacak mı?