Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Komedyen İbrahim Büyükak’tan oğluyla ilgili sıra dışı hareket!..

Komedyen İbrahim Büyükak’tan oğluyla ilgili sıra dışı hareket!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Komedyen İbrahim Büyükak şu sıralar Exxen dijital platformu için çektiği, hem hikayesini yazıp yönettiği hem de baş rolünde yer aldığı İlginç Bazı Olaylar adlı dizisinin ikinci sezon bölümleri için yoğun bir şekilde çalışıyor.

2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile evlenen İbrahim Büyükak geçtiğimiz Haziran ayında baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, oğlu Aslan Oktay’ın 6 aylık olmasını kutladı.

Instagram hesabından oğlunun, önünde bir pastayla fotoğrafını çeken İbrahim Büyükak paylaşımına; ‘Aslan yarım yılı devirdi’ yazdı.

Komedyen İbrahim Büyükak'tan oğluyla ilgili sıra dışı hareket!.. 15

Fotoğraf karesinde eşiyle birlikte arkada görülen İbrahim Büyükak’ın oğlunun sevimliliği de takipçilerini mest etti. Oyuncunun bir takipçisinin, ‘Canınız pasta istedikçe küçük Aslan’ı bahane ediyorsunuz gibi geldi bana’ şeklindeki yorumu ise dikkatlerden kaçmadı.

Yoğun çalıştığı için oğlunu özleyen oyuncu zaman zaman küçük oğlunu çekimlere de götürüyor. Geçtiğimiz günlerde minik oğlunun sette karavanda fotoğrafını çeken İbrahim Büyükak paylaşımına, ‘Bakın bu çocuk beni delirtti dostlar’ yazmıştı.

2. sezon çekimleri devam eden İlginç Bazı Olaylar’da komedyene, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe’nin de aralarında bulunduğu isimler eşlik ediyor.