Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yargı dizisi sadece reytinglerde değil, youtube’da da müthiş çıkış yaptı!

Yargı dizisi sadece reytinglerde değil, youtube’da da müthiş çıkış yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı isimli Kanal D dizisi hikayesi ile gücünü ortaya koydu. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin de başarılı işbirliğinde dizi geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Pazar akşamları Teşkilat dizisine rağmen iyi bir çıkış yapan Yargı’nın sosyal platformlardaki yansıması da çok iyi gözüküyor.

Twitter ortamında sürekli gündem olan dizi ve oyuncular binlerce mesajın paylaşıldığı bir etkileşim ortamı oluşturdu. Sema Ergenekon’un 2 yıllık çabasının ürünü olan hikayeyi izleyiciler sahiplendi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu işbirliği Aşk 101’den sonra çok daha etkili bir şekilde Yargı dizisinde devam ediyor.

Bu olumlu gelişmelerle birlikte youtube ortamında da dizinin çok iyi bir çıkış sergilediğini görebilirsiniz. Yargı dizisi için youtube’da açılan kanaldan yayınlanan videolar çok ilgi çekiyor. Diziden sahnelerin yanı sıra fragmanlar da yayınlanıyor.

Yargı dizisi sadece reytinglerde değil, youtube'da da müthiş çıkış yaptı! 8

210 bin aboneyi geçen Yargı youtube kanalında tüm videoların görüntülenme sayısı da 21 milyonun üzerine çıktı. Kanalın 1 ay önce açıldığı düşünülür ise müthiş bir çıkış olduğu da daha iyi anlaşılacaktır.

3 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümden iki yeni fragman paylaşıldı. İlk fragman 3 gün içerisinde 2.3 milyon görüntülenme elde etti. Bu video youtube trend videolar listesinde altıncı sıraya kadar yükseldi.

Yargı dizisi sadece reytinglerde değil, youtube'da da müthiş çıkış yaptı! 9

Yargı dizisi 3. bölümden 2. fragman ise ilk 12 saat içinde 1 milyona yaklaşan görüntülenme sayısı ile youtube trend videolar listesinde 2. sıraya kadar çıktı.

Dizinin youtube kanalında elde edilen bu güçlü etkileşim, izleyicilerin diziye ne kadar çok sahip çıktığını anlatıyor.